Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite este un nou model de robot de aspirare din gama Xiaomi foarte rezonabil ca pret care are capacitatea de a aspira, dar si de a spala podelele dure. Poate fi o solutie practica pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite prezinta o putere de 2200 Pa si poate aspira cu succes atat podelele dure, cat si covoarele sau mochetele. Functia de spalare poate fi activata exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Aparatul beneficiaza de sistem de navigatie asistata vizual care va realiza harta casei si va optimiza traseele de aspirare. Recipientul pentru praf ofera o capacitate generoasa de 450 ml, iar recipientul pentru apa prezinta o capacitate de 270 de ml. Acestea pot fi detasate pentru a fi curatate foarte usor.

Avand o inaltime de doar 8.2 cm, robotul poate patrunde mai usor si pe sub mobilier. Totodata, ofera trei moduri de curatare pentru care puteti opta si anume: maturare si mop, maturare sau mop. Poate trece praguri si obstacole cu inaltimi de pana la 2 cm.

Beneficiind si de tehnologia Wi-fi, puteti controla dispozitivul chiar si de pe telefonul mobil. Pentru aceasta, va trebui sa descarcati aplicatia mobila Mi Home si veti avea posibilitatea de a verifica activitatea aparatului oricand, de a realiza setarile dorite, dar si de a verifica starea consumabilelor.

Autonomia pe care o ofera este de aproximativ patru ore, mai mult decat suficienta pentru a acoperi chiar si suprafata unei case. In momentul in care si-a terminat activitatea, robotul se retrage automat la statia de andocare. Totodata, puteti alege si modul de operare al aparatului: standard, silentios, max si mediu.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite este prevazut cu o perie principala si una laterala reusind sa indeparteze eficient murdaria inclusiv din zone precum colturi, de-a lungul peretilor si mobilei si asa mai departe.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite review

Dimensiunile robotului in discutie sunt de 35.3 cm diametru si 8.2 cm inaltime, avand o greutate de 3.1 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite este un model ieftin, dar care va poate ajuta foarte  mult pentru intretinerea curateniei in locuinta mai usor. Aspira eficient atat podelele dure, cat si covoarele, iar aplicatia mobila ofera o interfata prietenoasa si face ca aparatul sa fie usor de monitorizat si de controlat. Este o optiune interesanta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirare uscata si umeda
  • Autonomie mare
  • Mod de curatare standard, siletnios, max, mediu
  • Recipient praf incapator

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.