0
(0)

Roborock Q7 MAX+ este un robot de aspirare inteligent care poate oferi o curatare completa a podelelor si un mod de functionare independent. Acesta s-a dovedit a fi inlocuitorul perfect pentru S5 Max, unul dintre cei mai bine vanduti roboti din gama.

Robotul de aspirare Roborock Q7 MAX+ este un model potrivit pentru a aspira foarte bine atat podelele dure, cat si covoarele sau mochetele, avand o putere de aspiratie de pana la 4200 Pa. Poate aspira si sterge in acelasi timp, captand eficient chiar si particulele fine de murdarie. Este echipat cu o pompa electronica ce asigura 30 de niveluri al debitului de apa, pentru a putea ajusta in functie de tipul podelelor, dar si de gradul de murdarie.

Este o solutie eficienta atat pentru apartamentele spatioase, cat si pentru case, suprafata maxima de curatare fiind de 240 de mp. Cosul unde este colectata murdaria ofera o capacitate de 470 de ml, iar rezervorul de apa o capacitate de 350 ml.

Datorita sistemului PreciSense LiDAR, robotul poate asigura o curatare eficienta a casei, dar ofera posibilitatea de a personaliza intreaga activitate. Beneficiind si de functia Wi-fi, ii puteti monitoriza activitatea direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei, ba chiar puteti realiza si toate setarile dorite. Cartografiaza intreaga locuinta, iar prin intermediul aplicatiei puteti verifica harta realizata. Mai mult decat atat, puteti crea si zone internzise in care robotul sa nu poata ajunge desenand prin aplicatie pereti invizibili trassand linii. Puteti crea pentru fiecare nivel al casei zone interzise si pereti invizibili.

Un alt sistem ingenios care a atras atentia cumparatorilor este cel de auto-golire care permite aspirarea murdariei din recipientul aparatului, dupa fiecare sesiune de curatenie. Are o capacitate de 2.5 litri, ceea ce inseamna ca va trebui sa il goliti destul de rar.

In partea de jos, este prevazut cu o perie principala si una laterala ce permite captarea murdariei din zone mai dificile ghidand-o catre traseul de aspirare pentru o curatare eficienta a intregii locuinte. Datorita rotilor suficient de inalte, aparatul poate trece praguri si se poate urca fara probleme si pe covoare.

Roborock Q7 MAX+ review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock Q7 MAX+ este o solutie ingenioasa pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta ce are capacitatea de a aspira murdaria atat de pe podelele dure, cat si din covoare. Este foarte usor de controlat de pe aplicatia mobila si permite salvarea hartii casei pe niveluri. Autonomia este foarte buna, poate aspira fara a se descarca si locuinte mari, iar faptul ca recipientul se goleste automat reprezinta un avantaj important, mai ales, pentru persoanele ocupate. Senzorii din dotare previn interactiunea cu obstacolele sau caderea in gol, ceea ce inseamna ca este un dispozitiv sigur si eficient. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Roborock Q7 MAX+

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Golire automata
  • Aspirator si mop
  • Cartografiere locuinta, salvare 4 harti
  • Autonomie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *