Roborock Q7Max este un model nou din gama Xiaomi care reuseste sa asigura un mod de functionare bine organizat si o curatenie mai usoara a intregii locuinte. Este prevazut cu senzori inteligenti si diverse moduri de curatare despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Robotul de aspirare Roborock Q7Max este un model ce poate asigura atat aspirarea locuintei, cat si spalarea podelelor dure. Pentru aspirare poate face fata cu succes atat suprafetelor dure precum parchet, gresie, marmura etc, dar si pe suprafata covoarelor si a mochetelor, in timp ce functia de spalare poate fi folosita exclusiv pentru curatarea podelelor dure. Prezinta o putere de aspirare de pana la 4200 Pa, ce reuseste sa faca fata cu succes oricarei provocari.

In partea de jos, este prevazut cu o perie lunga din cauciuc ce are capacitatea de a extrage murdaria chiar si din covoare, conducand praful in fluxul de vid, timp in care asigura o rezistenta mai buna la incurcarea parului. Este capabil sa se deplaseze pe mai multe panouri, mentinandu-se aproape de sol pentru a indeparta mai rapid si eficient murdaria. Totodata, fiind dotat si cu o pompa electronica, modelul in discutie poate oferi 30 de niveluri de debit de apa, ajustand astfel modul de curatare in functie de tipul de podea. Poate face fata cu succes cunei suprafete de pana la 240 de mp.

 Roborock Q7Max review

Combinarea recipientului de murdaria si a celui de apa asigura un mod de utilizare mai usor si mai rapid, crescand capacitatea ambelor. Astfel, capacitatea cosului de gunoi ajunge la 470 de ml, iar a apei la 350 ml.

Acumulatorul Li-ion de 5200 mAh ofera o autonomie ce poate ajunge pana la trei ore. Astfel, este o solutie excelenta atat pentru apartamente mari, cat si pentru case.

Roborock Q7Max are la baza sistemul PreciSense LiDAR care optimizeaza performantele aparatului. Cartografierea 3D permite realizarea hartii intregii locuinte pentru realizarea traseelor de curatare astfel incat sa acopere intreaga suprafata a locuintei. Totodata, puteti controla aparatul direct de pe telefon folosind aplicatia mobila, oferind astfel posibilitatea de a seta o rutina, de a le delimita zone si de a exclude locurile in care nu doriti sa ajunga creand pereti virtuali. In plus, activand functia de blocare copii, cei mici nu vor putea deregla aparatul.

Mai mult decat atat, functia de aspirare functioneaza independent de cea de spalare, adaptandu-se usor tipurilor de suprafete pe care le are de curatat. Odata ce a realizat harta casei, va putea recunoaste automat camera si traseele pe care le are de realizat pentru a acoperi suprafata acesteia.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock Q7Max este, fara indoiala, un ajutor de nadejde in orice locuinta, cu ajutorul caruia puteti mentine mai usor curatenia in casa. Ofera o putere de aspirare buna, se coordoneaza foarte bine pentru a acoperi suprafata locuintei, iar aplicatia mobila este usor de folosit pentru o vedere de ansamblu mai buna asupra activitatii dispozitivului. Poate fi o solutie practica in orice locuinta la care puteti apela cu incredere. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Roborock Q7Max

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie de mop
  • Mapare 3D
  • Autonommie mare
  • 30 de moduri de setare volum apa

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.