Roborock S7 plus poate fi o solutie eficienta pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta, fie ca locuiti la casa sau la bloc. Este un dispozitiv performant dotat cu tehnologii si functii de ultima generatie care optimizeaza activitatea acestuia pentru rezultate pe masura asteptarilor.

Robotul de aspirare Roborock S7 plus este un model hibrid care are capacitatea nu doar de a aspira, ci si de a curata cu ajutorul mopului podelele dure. Datorita puterii de aspirare de 2500 Pa, are capacitatea de a indeparta murdaria foarte bine atat de pe suprafata podelelor dure, cat si de pe covoare. Functia mop poate fi folosita exclusiv pentru a curata podele dure, precum gresie, parchet, marmura si asa mai departe. Reuseste sa realizeze ambele sarcini foarte bine, in primul rand, datorita rezervorului de apa mare din dotare ce pune la dispozitie o capacitate de 300 de ml. Astfel, va reusi sa ude podelele eficient in timp ce aparatul ruleaza. In acelasi timp, tehnologia de stergere sonica ce emite vibratii de pana la 3000 ori pe minute reuseste sa indeparteze foarte bine murdaria, fara sa o intinda. Mai mult decat atat, cand pe traseul sau va aparea cate un covor, robotul il va detecta auomat, timp in care va creste puterea de aspirare si va opri mopul.

O alta caracteristica foarte importanta a acestui model se refera la sistemul de golire automata al recipientului de praf, colectorul aflandu-se la nivelul statiei de andocare. Este primul aspirator robot din gama ce beneficiaza de statie de andocare cu golire automata. La finalul sesiunii de curatenie, aparatul se retrage la respectiva statie si automat, recipientul este aspirat, iar murdaria indepartata. Astfel, va scuteste de o grija in plus, fiindca rezervorul docului va trebui golit destul de rar intrucat este incapator.

Roborock S7 plus pareri

In acelasi timp, robotul Roborock S7 plus este echipat cu tehnologia lidar specifica majoritatii robotilor de aspirare de ultima generatie, care are capacitatea de a realiza harta casei, oferind o precizie foarte buna la mapare. Mai mult decat atat, permite realizarea hartii a mai multe nivele ale casei, pe care le poate recunoasate ulterior automat, iar pe de alta parte, cu ajutorul aplicatiei mobile puteti organiza activitatea aparatului astfel incat veti avea posibilitatea de a denumi fiecare camera in aplicatie, de a seta aparatul sa aspire anumite camere sau sa evite anumite zone. In plus, tot prin intermediul aplicatiei mobile puteti monitoriza si starea consumabilelor pentru a sti cu exactitate cand este momentul oportun ca acestea sa fie schimbate astfel incat sa nu afecteze performantele aparatului.

Puteti folosi si separat functia de aspirare, respectiv functia de mop cu mentiunea ca aceasta nu poate fi folosita pe covoare sau mochete. Odata activata functia mop, aparatul va realiza miscari in forma de Z mai strans si va trece de doua ori in acelasi loc pentru a se asigura ca podeaua a fost curatata eficient.

Robotul in discutie beneficiaza si de o carcasa flexibila, fiind prevazuta cu o perie cu role ce permite realizarea miscarilor in sus si in jos pe masura ce intalnesgte diferite suprafete. Are la baza o perie rotativa principala si o perie laterala al carui rol este acela de a curata murdaria in zona mai dificile precum colturi, de-a lungul mobilei si peretilor si asa mai departe.

Roborock S7 plus review

Capacitatea de colectare a recipientului cu praf este una foarte buna, de 470 ml, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa intrerupa activitatea pentru a isi goli rezervorul. Totodata, integreaza si un filtru HEPA care filtreaza foarte bine particulele nocive din aer, eliberand ulterior un aer mai curat.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este un aparat galagios, astfel ca inregistreaza maxim 67 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 35 cm diametru si 9.6 cm inaltime, avand o greutate de 4.4 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock S7 plus este un robot de aspirare modern capabil sa ofere performante bune atat la aspirare, cat si la spalare. Este usor de controlat in aplicatie, il puteti monitoriza continuu si chiar puteti interveni acolo unde considerati necesar. Statia de golire automata trebuie curatata destul de rar ceea ce ofera un bun confort utilizatorului. In principiu, este un produs reusit al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Roborock S7 plus

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie mop cu reicpient incapator
  • Navigatie LiDar
  • Sonic Vibration Mopping
  • Sistem de golire automata

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *