0
(0)

Philips SmartPro Easy FC8794/01 este un robot de aspirare care a fost creat, in special, pentru curatarea suprafetelor dure cum ar fi parchet, gresie ori chiar linoleum. Se descurca relativ bine si pe covoare, insa nu il consider tocmai cel mai eficient model in aceasta situatie. Poate fi o solutie potrivita pentru intretinerea curateniei in locuinta, ajutandu-te sa economisesti mult timp.

Robotul de aspirare Philips SmartPro Easy FC8794/01 este prevazut cu o autonomie de aproximativ 105 minute, fiind, din punctul meu de vedere, potrivit pentru o garsoniera sau un apartament. Murdaria este colectata intr-un recipient ce ofera o capacitate de 0.4 litri, astfel ca nu va fi nevoie de intreruperea sesiunii de aspirare, ci puteti goli recipientul la finalul aspirarii intregii locuinte. Totodata, dispune de sistem de curatare in trei etape, astfel ca primele doua perii lungi imping murdaria si praful in interiorul aparatului, iar capul de aspirare aduna eficient mizeria. In final, laveta din microfibra care poate fi udata indeparteaza foarte bine urmele de praf de pe podea.

Robotul presupune patru moduri de curatare pe car ele veti putea adapta in functie de zona ce urmeaza a fi curatat: curatare in Z,  in spirala, in directii aleatorii si de-a lungul peretilor. As vrea sa va atentionez in cazul in care aveti franjuri sau alte obstacole de acest gen, ar fi bine sa le ascundeti, fiindca s-ar putea incurca in ele.

Philips SmartPro Easy FC8794/01 prezinta o combinatie de cipuri inteligente ce insumeaza 23 de senzuri si un accelerometru ce permit aparatului deplasarea in siguranta prin locuinta voastra, fara a interactiona cu eventualele obstacole. In plus, beneficiaza de filtru EPA12 care are capacitatea de a capta intr-o proportie foarte mare particulele fine de praf, astfel ca aerul eliberat va fi mult mai curat. In plus, avand o latime de 30 cm si o inaltime de 5.85 cm, aparatul va putea patrunde cu usurinta si in zone greu accesibile, cum ar fi, de exemplu, cele de sub mobilier. Poate fi controlat foarte usor prin intermediul telecomenzii din dotare.

Concluzii si Pareri

Philips SmartPro Easy FC8794/01 este un robot de aspirare foarte practic si util, ce isi face treaba bine, insa eficienta cea mai mare am observat-o la nivelul suprafetelor dure. Practic, si producatorii recunosc ca acesta este principalul scop pentru care a fost creat si anume sa aspire si sa curete cu ajutorul lavetei foarte bine suprafete precum gresie, parchet, linoleum si asa mai departe. Se descurca rezonabil si la nivelul covoarelor, insa depinde si de lungimea firului. In principal, consider ca merita sa facem o astfel de achizitie fiindca in mod real ne ajuta sa economisim timp important. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este destul de bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Philips SmartPro Easy FC8794/01

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

8.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Telecomanda
  • Filtru EPA 12
  • Laveta pentru curatarea podelelor dure

Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *