0
(0)

Philips SmartPro Active FC8822/01 este un robot de aspirare foarte interesant aflat in portofoliul celor de la Philips, pregatit sa vina in ajutorul vostru si chiar sa inlocuiasca clasicul aspirator. Din punctul meu de vedere, ar merita sa ii acordati o sansa si sa aflati mai multe detalii despre acest model.

Robotul de aspirare Philips SmartPro Active FC8822/01 este eficient atat pentru a aspira podelele dure, cat si pentru mochete sau chiar covoare cu peri scurti. Interesant este faptul ca a fost echipat cu 6 senzori speciali cu infrarosu ce detecteaza obstacolele aparute in cale si le evita. Astfel, acest mic aparat nu va va zgaria mobila, peretii sau usile. Murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 0.4 litri, care desi nu este foarte mare, va asigur ca este suficient pentru o sesiune de aspirat. Acesta poate fi golit dupa ce robotul termina de aspirat intreaga locuinta.

Personal, apreciez foarte mult si autonomia mare pe care o ofera si care ajunge pana la 120 de minute. Cu siguranta nu va fi nevoit sa faca pauze din cauza descarcarii bateriei.

De asemenea, Philips SmartPro Active FC8822/01 este prevazut cu o functie interesanta nmita perete virtual care presupune crearea unei bariere invizibile peste care robotul nu va putea trece. La ce este utila? De exemplu, cand nu doriti ca robotul sa patrunda intr-o camera sau intr-o anumita zona, aceasta nu ii va permite aparatului sa ajunge in locul respectiv.

Mai mult decat atat, acest model de robot de aspirare prezinta un sistem de curatare in trei etape, chiar si functia de steregere uscata. Cele doua perii lungi au rolul de a impinge murdaria si praful catre traseul robotului, in timp ce capul de curatare aduna respectivele resturi si le capteaza in interior. In final, dispozitivul de sterege curata eficient chiar si cele mai fine urme de praf de pe podea. Datorita functiei de senzori de praf, aparatul detecteaza automat suprafetele cele mai murdare, insistand mai mult in zonele respective.

Philips SmartPro Active FC8822/01 inglobeaza 4 moduri de curatare foarte eficient, adaptabile in functie de situatie:

  • Modul tip Z – presupune realizarea de trasee in zig-zag atunci cand robotul detecteaza o suprafata mai mare.
  • Modul de salt – implica coordonarea robotului in linie dreapta, iar in momentul in care intalneste un obstacol, va alege o alta diretiein mod aleator.
  • Modul spirala – presupune realizarea miscarilor in forma de spirala.
  • Modul de urmarire a peretelui – asigura o curatare eficienta zonelor de-a lungul peretelui.

Functia turbo asigura intensificarea activitatii aparatului, pentru o curatare mai rapida si mai eficienta. Totodata, functia timer permite setarea unei anumite zile, respectiv ore pentru ca aparatul sa porneasca automat, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Puteti controla foarte usor aparatul prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet, putand fi controlata chiar si directia. Mai mult decat atat, robotul presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand in acest sens 64 dB.

Concluzii si Pareri

Philips SmartPro Active FC8822/01 este un model de robot de aspirare care se descurca eficient, fiind foarte usor de folosit. In general, isi face treaba foarte bine chiar si pe suprafata covoarelor cu peri scurti, pe care le aspira bine. Singura remarca pe care as putea sa o fac avand in vedere brand-ul, dar si pretul de achizitie, este ca mi-ar fi placut sa fie prezenta si tehnologia Wi-fi. Insa, chiar si fara ea, robotul este deopotriva o gospodina desavarsita, al carui raport calitate/pret este rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips SmartPro Active FC8822/01

9.3

Pret

8.8/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • 4 moduri de curatare
  • Turbo si Timer
  • Autonomie mare
  • Telecomanda

Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *