0
(0)

Philips SmartPro Active FC8822/01 este un robot de aspirare destul de bine gandit si pus la punct ce s-ar potrivi la fel de bine unui apartament, cat si unei case. Este usor de folosit si ofera o flexibilitate destul de buna, in general.

Robotul de aspirare Philips SmartPro Active FC8822/01  paote fi folosit pe orice tip de podele dure, precum si pe covoare sau mochete. Gratie senzorilor speciali, aparatul poate detecta zonele cu mai multa mizerie, insistand asupra lor. Murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 400 de ml, suficient incat sa nu fie necesara intreruperea aspirarii pentru golirea lui. Personal, aleg sa fac acest lucru imediat dupa incheierea aspirarii.

Aparatul poate fi controlat foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare. Insa, ca o mica paranteza, avand in vedere pretul cu care vine la pachet, mi-ar fi placut sa regasesc la acest model si tehnologia Wi-fi care mi-ar fi permis controlul de pe telefonul mobil. Nu afecteaza in vreun fel performantele acestuia, insa este o remarca personala. Pe de alta parte, il putem prorgrama foarte simplu sa inceapa aspirarea intr-o anumita zi la ora dorita. Poate functiona si in absenta noastra de la domiciliu, beneficiind de 6 senzori cu infrarosu care vor detecta atat obstacole, cat si scari. Cu functia perete virtual putem interzice robotului sa ajunga in anumite zone.

Curatarea eficient se datoreaza intr-o anumita masura si sistemului de curatare in trei etape. Practic, primele doua perii lungi au rolul de a impinge murdaria si praful catre traseul robotului, in timp ce capul de curatare capteaza eficient resturile. Totodata, acesta beneficiaza de patru moduri de curatare si anume:

  • Modul Z – implica conducerea aparatului in forma de zig zag.
  • Modul salt – presupune conducerea aparatului in linie dreapta, iar atunci cand va intalni vreun obstacol, o va lua in alta directie in mod aleator.
  • Modul spirala – presuipune realizarea de miscari in forma de spirala.
  • Modul urmarire perete – presupune curatarea eficienta a zonelor de langa perete, mobila si asa mai departe.

Pentru o curatare mai intensiva, indeosebi pe suprafata covoarelor, puteti apela la functia turbo ce intensifica activiatatea aparatului. In plus, Philips SmartPro Active FC8822/01 ofera si o autonomie foarte buna, ajugand pana la 120 de minute. In ceea ce priveste zgomotul produs, modelul in discutie inregistreaza 63 dB, o valoare rezonabila. Dimensiunile produsului sunt de 33 cm latime si 8 cm inaltime, cantarind doar 1.95 kg.

Concluzii si Pareri

Philips SmartPro Active FC8822/01  este un robot de aspirare care, in general, se descurca bine atat pe podele dure – gresie, marmura, parchet etc, cat si pe covoare cu peri cel mult medii. Indeparteaza destul de bine murdaria, iar modurile de aspirare din dotare sunt bine gandite. Acest model poate fi un real ajutor pentru oricine, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil. De ce nu, poate prindeti o oferta de pret buna, iar atunci merita fara dubii achizitionat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips SmartPro Active FC8822/01 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • 4 moduri de curatare
  • Programabil
  • Functie turbo
  • Perete virtual

Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *