Miele Scout RX3 Home Vision este un robot de aspirare performant dotat cu functii si tehnologii avansate ce reuseste sa curete eficient murdaria, lasand casa curata. Daca este o solutie buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit unde vom disccuta pe larg despre tot ceea ce presupune acest model.

Robotul de aspirare Miele Scout RX3 Home Vision poate face fata cu succes atat podelelor dure, cat si covoarelor. Beneficiaza de sistem de curatare in patru trepte cu patru moduri de curatare pentru absorbtia completa a murdariei, aspirarea putand fi personalizata atat in functie de tipul suprafetei curatate, cat si in functie de gradul de murdarie.

Aparatul este dotat atat cu tehnologia Wi-fi, cat si cu camere de luat vederi, astfel ca puteti viziona in timp real imagini inregistrate de camera frontala direct pe telefonul mobil in calitate HD. Acest lucru este posibil descarcand aplicatia Miele Scout compatibila cu orice sistem de operare.

Miele Scout RX3 Home Vision review

Robotul ofera o autonomie de 12o de minute facand fata cu succes si unor suprafete mai mari. Navigarea inteligenta 3D Smart ce consta in doua camere frontale permiti recunoasterea obiectelor din locuinta pentru o curatare fara intrerupere, dar si fara a interactiona cu obstacolele. Puteti verifica oricand dispozitivul in timp ce face curatenie, puteti vedea zonele pe care le-a curatat si ce mai are de parcurs, precum si stadiul consumabilelor.

Robotul Miele realizeaza harta casei si navigheaza in mod sistemaatic. Astfel, poate gasi traseul optim pentru o curatare eficienta a intregii locuinte, insistand acolo unde este necesar. In plus, ofera posibilitatea de a trimite aparatul prin intermediul aplicatiei sa curete doar un anumit loc.

Miele Scout RX3 Home Vision este echipat cu doua perii laterale circulare care capteaza murdaria si o conduc sub aparat, catre traseul de aspirare si cu o perie rotativa care prinde murdaria si o transporta catre deschiderea frontala de aspiratie. In plus, deschiderea din spate asigura inlaturarea optima si a particulelor fine de praf. Gratie ventilatorului pputernic, murdaria va ajunge direct in recipientul de praf din aparat. Acesta ofera o capacitate de 0.4 litri, suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea activitatii aparatului pentru golire. Puteti face acest lucru dupa terminarea fiecare sesiuni de aspirare.

Dimensiunile robotului sunt de 35.4 cm diametru si 8.5 cm inaltime, avand o greutate de 3.2 kg.

Miele Scout RX3 Home Vision pareri

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Miele Scout RX3 Home Vision este o varianta foarte ingenioasa de robot de aspirare, dotat cu functii si tehnologii avansate optimizand astfel intreaga activitate. Curata foarte bine atat podelele dure, cat si covoarele, insista acolo unde este necesar, nu loveste obstacolele si nici nu a cazut pe scari. Este de departe o alegere potrivita daca sunteti in cautarea unui robot de aspirare performant, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este bun.

Review pe scurt: Miele Scout RX3 Home Vision

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Tehnologie Wi-fi
  • Sistem de navigare si camere integrate
  • 4 moduri de curatare
  • Autonomie mare

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.