Miele RX2 BLACK este un robot de aspirare extrem de util in orice locuinta ce reuseste sa mentina eficient curatenia fara sa mai fie nevoie de un efort suplimentar din partea ta. Sigur ca nici pretul nu este deloc de neglijat, insa pana a ajunge la acest aspect, as vrea sa discutam detalii legat de modul de functionare al produsului in discutie.

Robotul de aspirare Miele RX2 BLACK este prevazut cu o putere destul de mare de aspirare, astfel ca face fata cu succes atat pe podele dure, cat si pe covoare. Sistemul de curatare este destul de bine gandit, astfel ca periile laterale pivotante capteaza eficient praful grosier sub unitate, rola cu perii preia praful si il ghideaza catre deschiderea de aspiratie din fata, in timp ce orificiul de aspirare din spate vizeaza captarea particulelor fine de murdarie. Toata murdaria este colectata intr-un sac textil cu capacitatea de 0.6 litri, suficient pentru o aspirare. Ideal ar fi ca dupa fiecare aspirare sa il goliti.

Aparatul poate functiona si fara a fi supravegheat, fara probleme. Datorita sistemului de navigare inteligenta 3D, robotul detecteaza obiectele din jur pentru a le ocoli. Interesant este si faptul ca acesta poate fi controlat fie prin intermediul teelcomenzii cu care vine la pachet, fie cu ajutorul telefonului mobil. Cea de-a doua varianta permite controlarea aparatului chiar si de la serviciu sau din oras, nu neaparat de acasa. De exemplu, putem porni e robotul pentru a incepe aspirare de la serviciu, iar cand ajungem acasa, locuinta este deja curata. In plus, putem monitoriza in tot acest timp modul in care isi face treaba, traseul parcursul, locul in care se afla si asa mai departe. Dupa finalizarea aspirarii, robotul se retrage singur la statia de andocare.

Personal, apreciez la acest model si autonomia foarte buna ce ajunge pana la 120 de minute. Astfel, din punctul meu de vedere, face fata cu succes atat intr-un apartament, cat si intr-o casa. In plus, este mult mai silentios decat un aspirator clasic, inregistrand 64 dB.

Concluzii si Pareri

Miele RX2 BLACK este un robot care se descurca eficient pe orice tip de suprafata, fie ea podea dura sau covor, insa nu cu peri foarte mari. In general, imi place cum isi face treaba, dar as avea de facut cateva observatii, poate subiective sau nu. In primul rand, este vorba despre acel sac textil din dotare unde este colectata murdaria. Nu stiu cat de mult ma incanta, insa personal, prefer recipientul detasabil, in locul sacului. De ce? Pentru ca este mult mai usor de curatat si mai practic. De asemenea, din punctul meu de vedere, si pretul ar fi usor cam piperat, insa poate daca prindeti o oferta de pret foarte buna, merita investitia.

Opinii pe scurt: Miele RX2 BLACK

9.1

Pret

8.0/10

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Tehnologie Wi-fi
  • Sistem de aspirare foarte eficient
  • Autonomie buna
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Pretul cam piperat

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *