iRobot Roomba i3 (i3154) este un robot aspirator rezonabil ca pret care poate face fata pentru a intretine curatenia mai usor in locuinta. Este o alternativa foarte practica, ce va poate fi de mare folos, dar pentru inceput va propumem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom oferi mai multe informatii utile.

Robotul aspirator iRobot Roomba i3 (i3154) care poate fi folosit pe suprafata podelelor dure, cat si pe covoare ori mochete, asigurand o aspirare eficienta. Dispune de senzori anti-coliziune ce impiedica interactiunea cu obstacolele din locuinta inclusiv pereti si mobila, precum si senzori anti-cadere ce previne caderea robotului pe scari sau in alte locuri periculoase.

Totodata, aparatul are capacitatea de a realiza harta casei pe care o va recunoaste ulterior, optimizand traseele de aspirare astfel incat sa poata acoperi intreaga suprafata a locuintei. Mai mult decat atat, datorita tehnologiei Dirt Detect, va identifica zonele cu multa murdaria si va insista asupra lor. In plus, veti putea verifica si controla activitatea aparatului direct de pe telefonul mobil, chiar si de la distanta.

Nu este necesar sa interveniti, ci doar sa eliminati eventualele obstacole din calea sa, respectiv sa deschideti usile unde doriti sa ajunga aparatul. Prezinta o autonomie de 75 de  minute, iar in momentul in care isi termina treaba sau bateria se descarca, aparatul se retrage automat la statia de andocare.

 iRobot Roomba i3 (i3154) review

In partea de jos, beneficiaza de o perie principala ce capteaza eficient murdaria si o perie laterala care aduna murdaria din zone mai dificile precum colturi, de-a lungul mobilei si peretilor etc.

Dimensiunile aparatului sunt de 34 cm diametru si 9.25 cm inaltime, avand o greutate de 3.18 kg.

Vine la pachet cu statia de andocare, un filtru suplimentar si cablul de incarcare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba i3 (i3154) este o alternativa de robot ieftina, dar cu care va puteti face treaba foarte bine reusind sa elimine murdaria din locuinta fara efort. Este usor de setat de pe telefonul mobil, isi optimizeaza eficient traseele de aspirare, iar daca veti considera necesar sa realizati anumite modificari, o puteti face foarte simplu prin intermediul aplicatiei mobile, inclusiv puteti monitoriza starea consumabilelor. Este o varianta practica al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: iRobot Roomba i3 (i3154)

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Tehnologie Wi-fi
  • Harta casei
  • Aspirare eficienta
  • Zgomot redus

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.