Robot aspirator cu baza descarcare iRobot Roomba j7+ j7558 Review si Pareri utile

iRobot Roomba j7+ j7558 este un robot aspirator prevazut cu functii si tehnologii inteligente ce reuseste sa scaneze intreaga locuinta si sa optimizeze procesul de aspirare. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregati pentru a descoperi potentialul produsului.

Robotul aspirator iRobot Roomba j7+ j7558 este un dispozitiv inteligent care va poate mentine foarte usor curatenia in locuinta. Include camera frontala ce detecteaza toate obstacolele din incapere creand cele mai bune trasee de aspirare. Aparatul integreaza si tehnologia Wi-fi ce permite controlarea de pe telefonul mobil, monitorizarea dispozitivului si verificarea consumabilelor.

Acesta dispune de perii duble din cauciuc si dispozitiv de golire automata a gunoiului la nivelul statiei de andocare. Practic, nu va mai trebui sa goliti manual rezervorul dupa fiecare utilizare. Cu ajutorul periilor laterale, reuseste sa capteze murdaria din zone precum colturi, de-a lungul peretilor si mobilei si asa mai departe.

Include alogritmi ce asigura o navigarea eficienta, creeaza harti si identifica obstacolele in calea sa. In acest fel, reuseste sa acopere foarte bine intreaga suprafata a locuintei si sa insiste acolo unde este necesar. Mai mult decat atat, cu functia Keep Out Zones puteti seta aparatul pentru a nu patrunde in anumite zone unde nu doriti. Senzorii inteligenti din dotare previn interactionarea cu obstacolele din jur, dar si caderea robotului de la distanta.

Sistemul de filtrare implementat reuseste sa capteze in proportie de 99% alergenii, polenul si mucegaiul, eliberand astfel un aer mai curat si mai sanatos.

Mai mult decat atat, ofera si o autonomie mare, de 180 de minute, putand acoperi suprafete generoase. In plus, poate memora pana la 10 harti.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba j7+ j7558 este un robot de aspirare foarte eficient ce reuseste sa optimizeze excelent aspirarea locuintei asigurand cele mai bune rezultate. Aplicatia mobila functioneaza foarte bine si este usor de folosit, iar aparatul poate fi monitorizat oricand de la distanta, fara probleme. Poate fi cu siguranta o investitie foarte buna, iar raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: iRobot Roomba j7+ j7558

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Tehnologie WiFi
  • Golire automata
  • Memorare 10 harti
  • Senzori avansati

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.