0
(0)

iRobot Roomba Combo c7158 este un robot aspirator 2 in 1 care poate aspira si spala podelele ajutandu-va sa mentineti curatenia foarte usor in locuinta. Are la baza senzori si tehnologii avansate care ii vor optimiza activitatea si vor asigura cele mai bune performante.

Robotul de aspirare iRobot Roomba Combo c7158 aspira si spala eficient podelele intregii locuinte. Include mop extensibil si rectractabil ce face ca in momentul in care detecteaza vreun covor sau mocheta sa se retraga automat. Dispune de camera cu unghi larg si navigare ingenioasa vSLAM ce scaneaza intreaga locuinta si creeaza harti precise, ajustand traseele de aspirare. Poate fi utilizat pe orice fel de suprafete aspirand foarte bine intreaga locuinta.

Prin intermediul aplicatiei mobile, aveti posibilitatea de a ii monitoriza mai usor activitatea, dar si de a realiza setarile dorite, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu. Mai mult decat atat, puteti verifica astfel si starea consumabilelor.

Gratie senzorilor integrati evita obstacolele, dar si caderea de la distanta. Camera frontala recunoaste obstacolele ajutand la evitarea lor. In plus, poate memora pana la 10 harti diferite, fiind o solutie excelenta pentru locuinte pe mai multe nivele.

Robotul integreaza un rezervor de apa cu capacitatea de 400 de ml si este prevazut cu duza de pulverizare ce asigura o precizie foarte buna. Mai mult decat atat, aspiratorul robot foloseste lavete speciale de mop pentru curatare. Acestea sunt realizate din fibre absorbante ce ajuta la curatarea murdariei persistente. In plus, acestea pot fi spalate si refolosite.

Folosind aplicatia mobila, aveti posibilitatea de a interzice robotul sa patrunda in anumite zone. Astfel, bolurile animalelor de companie nu vor fi in pericol si nici nu va exista riscul ca robotul sa se incurce in cabluri.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul aspirator iRobot Roomba Combo c7158 este un model 2 in 1 dotat cu tehnologii avansate care reusesc sa scaneze foarte bine intreaga locuinta si sa creeze cele mai bune trasee de aspirare. Asigura o putere de aspirare buna, curata murdaria de pe podele eficient si este foarte usor de controlat chiar si din aplicatia mobila. Este un aparat care se descurca excelent, iar raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba Combo c7158

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Senzori si tehnologii performante
  • Wi-fi
  • Poate memora pana la 10 harti
  • Mop cu ridicare automata

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *