0
(0)

iRobot Roomba Combo c7+ c7558 este un robot aspirator prevazut cu functia de spalare, dar si alte tehnologii ingenioase despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul aspirator iRobot Roomba Combo c7+ c7558 este un model 2 in 1 care poate aspira si spala podeaua in acelasi timp. Aspira foarte bine murdaria atat de pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor, iar functia de spalare permite lustruirea eficienta a podelelor dure. In momentul in care detecteaza un covor, mopul se retrage.

Aparatul are la baza sistemul de navigare vSLAM cu PrecisionVision ce ofera un unghi larg cu iluminare putand detecta obstacolele care ii apar in cale. Mai mult decat atat, dupa fiecare aspirare, robotul se goloseste singur, avand la nivelul statiei de incarcare un rezervor care aspira murdaria. Acest rezervor va trebui golit foarte rar, ceea ce ii asigura robotului o autonomie foarte mare.

In acelasi timp, integreaza si functia Wi-fi ce presupune controlarea aparatului de pe telefonul mobil. Astfel, veti putea controla si monitoriza aparatul de la distanta, putand verifica inclusiv starea consumabilelor.

iRobot Roomba Combo c7+ c7558 cartografiaza locuinta si ofera posibilitatea de a memora pana la 10 harti. Astfel, va crea cele mai bune trasee de aspirare pentru a acoperi in mod eficient intreaga suprafata a locuintei. Mai mult decat atat, integreaza sistemul patentat de curatare AeroForce in patru trepte. Astfel, peria laterala matura murdaria din colturi, restul fiind preluat mai usor cu periile de cauciuc, fiind tansferat ulteiror in cosul de gunoi gratie puterii de aspirare.

Pentru funcita de spalare, integreaza o laveta din microfibra si permite setarea cantitatii de solutie de curatare pe care mopul sa o utlizeze. Rezerovul de apa are o capacitate de 400 de ml si prezinta o duza de pulverizare de precizie ce livreaza apa pe podea in mod tintit in timpul curatarii umede. Senzorii speciali fac ca duza sa nu loveasca mobila, peretii sau spatiul de sub scari. Aceste lavete de spalare sunt realizate din fibre absorbante ce curata murdaria persistenta si lipicioasa. Pad-ul mopului poate fi detasat, spalat si refolosit.

Aveti posibilitatea de a selecta din aplicatie si curatarea doar a unor anumite zone din locuinta. De pilda, puteti seta sa curete mizeria de langa blatul din bucatarie, in jurul canapelei, pe langa usa sau sub masa. Curatarea acestor locuri poate fi planificata in acest mod precum curatarea camerelor individuale. Mai mult decat atat, tot prin intermediul aplicatiei mobile puteti face ca robotul sa nu intre in anumite zone sau sa nu atinga anumite obiecte. In plus, robotul transmite notificari despre obiectele intalnite si ofera posibilitatea de a alege cum sa reactioneze la urmatoarea intalnire cu acestea. Insista asupra zonelor cu mai multe murdarie, iar senzorii recunosc imediat aceste locuri.

Impreuna cu robotul, veti primi si statia de golire auotmata a gunoiului Clean Base, sacul AllergenLock, pad de curatare tip mop din microfibra, mostr de solutie de curatare pentu rpodele dure iRobot, filtru, perie laterala pentru colturi, cablu de incarcare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare iRobot Roomba Combo c7+ c7558 este un model performant ce prezinta o putere de aspirare buna si are la baza functii si tehnologii ingenioase. Optimizeaza foarte bine traseele de aspirare, se descurca foarte bine atat pe partea de spalare, cat si de aspirare si este foarte usor de controlat si de pe telefonul mobil. Este o solutie ingenioasa si pentru o casa mai mare, cu mai multe niveluri, gratie posibilitatii de a memora mai multe harti. In plus, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba Combo c7+ c7558

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Aspirare si spalare
  • Memorare 10 harti
  • Golire automata
  • Wi-fi, camera frontala

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *