iRobot Roomba i7+ (i7556) este o adevarata inovatie in materie de roboti de aspirare care va poate simplifica munca, dar si viata in general. Dispuen de tehnologii avansate care optimizeaza activitatea aparatului, dar ofera utilizatorului si mai mult confort. Unul dintre cele mai interesante sisteme ale acestui produs se refera la posibilitatea de a isi goli singur rezervorul de praf, ceea ce inseamna ca timp chiar si de cateva saptamani nu va fi nevoie sa atingeti produsul. Cu siguranta, isi merita fiecare banut, insa mai intai v-as propune sa descoperiti mai multe detalii despre el.

iRobot Roomba i7 este numele robotului propriu-zis pe care il puteti achizitiona, desigur, si singur. iRobot Roomba i7+ se diferentieaza de cel simplu prin existenta functiei de golire automata care se refera la cosul de gunoi independent, putin mai mare, unde robotul isi poate goli singur recipientul de murdarie. Aceasta este diferenta intre i7 simplu si i7+ pe care trebuie sa o aveti in vedere. Daca dispuneti de bugetul necesar, sigur ca cea mai buna varianta este, fara indoiala, Roomba i7+.

Modelul in discutie poate face fata cu succes chiar si intr-o casa mai mare unde exista inclusiv animale de companie. Poate curata excelent murdaria, praful, parul provenit de la animale si asa mai departe, pe care le colecteaza intr-un recipient special. In momentul in care recipientul este plin, robotul se intoarce la statia de andocare acolo unde este integrat si cosul de gunoi pentru a elimina murdaria. Cosul de gunoi poate colecta murdaria a aproximativ 30 de recipiente pline, deci este foarte spatios.

iRobot Roomba i7+ dispune de o gama foarte variata de functii de navigare, putand fi setat chiar si pentru a curata doar anumite camere. Dispune de functii de cartografiere inteligenta, care realizeaza harta casei optimizand traseul de curatare. Reuseste sa patrunda foarte bine in toate zonele casei si sa curete excelent murdaria. Foloseste harta casei la fiecare sesiune de curatenie si l-am testat si pentru curatarea doar anumitor incaperi sau zone, astfel ca pot confirma ca isi face treaba excelent.

De asemenea, se descurca foarte bine si pe suprafata covoarelor pe care le aspira eficient. Trece fara probleme si peste praguri – ale mele nu sunt foarte inalte, si curata eficient murdaria chiar si din zone greu accesbile ori din colturi sau de-a lungul mobilei.

Robotul este prevazut cu o camera care are capacitatea de a identifica zonele unde se afla pereti, tavan, mobilier si alte obstacole. Aceasta este extrem de utila, de exemplu, pentru zona perdelelor fiindca va reusi sa intre si pe sub ele.

Puteti controla si verifica robotul si prin intermediul aplicatiei mobile caci beneficiaza si de functia Wi-fi. Indata memorata harta inteligenta, puteti redenumi camerele, putem seta aparatul sa curate doar o camera sau anumite incapere, existand chiar si posibilitatea controlului vocal. Mai mult decat atat, ceea ce am observat la acest aparat si mi se pare foarte interesant, se refera la faptul ca il puteti amplasa in orice camera si porni, iar acesta isi va da seama in ce loc se afla. In general, acest lucru nu este posibil ma majoritatea robotilor, caci daca sunt ridicati de pe podea si mutati in alt loc isi pierd harta casei. In acest caz, iRobot Roomba i7 mi se pare absolut ingenios si potrivit si pentru case cu mai multe etaje.

Robotul de aspirare iRobot Roomba i7 reuseste sa evite foarte bine obstacolele, acopera foarte bine suprafata pe care o are de aspirat si indeparteaza aproape orice fel de murdarie de pe orice tip de suprafata. Are o putere de aspirare foarte buna si, cu toate acestea, ramane un robot destul de silentios.

In partea de jos, produsul dispune de doua role care se rotesc in sens contrar, prevazut cu cauciuc, separand foarte bine parul din covoare, prevenind chiar si incurarea acestuia impreujurul lor. De asemenea, beneficiaza si de o perie laterala care aduna murdaria din zone mai dificile si o directioneaza catre traseul de aspirare. In plus, rotile sunt destul de mari incat sa permita trecerea fara probleme a pragurilor sau urcarea pe covoare.

Robot Roomba i7+ (i7556) review

iRobot Roomba i7 vine la pachet cu statia de incarcare a bateriei si de descarcare a gunoiului, doi saci pentru Clean Base, un cablu de incarcare, o bariera virtuala cu doua baterii AA, un filtru suplimentar si o perie laterala suplimentara.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba i7+ (i7556) este, fara indoiala, o varianta excelenta de robot de aspirare pe care o puteti lua in considerare si care va poate asigura o curatare optima a locuintei fara sa fie necesara interventia voastra. Aplicatia mobila functioneaza foarte bine si chiar este de un real folos, putand verifica prin intermediul sau inclusiv stadiul consumabilelor pentru a sti cand este cazul sa le inlocuiti. Din punctul meu de vedere, acest produs isi merita fiecare banut, iar raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: iRobot Roomba i7 (i7556)

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de golire automat
  • Functii si tehnologii inteligente
  • Control vocal
  • Tehnologie Wi-fi

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *