0
(0)

Unul dintre cei mai performanti roboti de aspirare prevazuti cu tehnologii de ultima ora este iRobot Roomba i3+ (i3554) care are  capacitatea de a oferi o aspirare excelenta intregii locuinte, dar si de a isi goli automat recipientul unde este colectata murdaria. Spre deosebire de modelele conventionale, acesta ofera mai multe confort reprezentand o alternativa excelenta pentru cei ce isi doresc un ajutor real in locuinta. De asemenea, poate fi considerata o varianta ceva mai accesbila de robot cu golirea automata, pretul fiind unul rezonabil.

Robotul de aspirare iRobot Roomba i3+ (i3554) vine la pachet cu o statie de andocare cu golire automata, acolo unde dupa fiecare sesiune de aspirat, robotul isi va putea goli singur recipientul cu murdarie. Toata murdaria din interiorul robotului este aspirata in cosul de gunoi, in saculetul acestuia. Resturile sunt evacuate printr-un tub acolo unde vor fi ghidate catre saculet unde este adunata murdaria. Cand acesta se umple, va fi usor sa il extrageti pentru a il arunca. Saculetul de gunoi este realizat din patru straturi de material tocmai pentru a bloca alergenii si alte particule de praf sa iasa din interiorul sau.

iRobot Roomba i3+ (i3554) sac gunoi review

In partea de sus, robotul este prevazut cu trei butoane: un buton pentru pornire, un buton ce trimite aparatul la statia de andocare si unul de curatare a zonelor de ambele parti. De asemenea, in jurul butonului de curatare se afla un indicator luminos ce ramane stins de cele mai multe ori, insa atunci cand se aprinde intermitent alb inseamna ca robotul se incarca, iar cand este continuu aprins alb inseamna ca este complet incarcat, iar cand pulseaza rosu bateria este descarcata.

iRobot Roomba i3+ (i3554) beneficiaza de un finisaj gri mat, texturat, asemanator cu tesatura ce imita amprentele digitale. In zona superioara, prezinta un senzor special – Room Confinement care permite detectarea bazei curate, dar si un senzor Light Touch care are capacitatea de a detecta peretii si alte obstacole.

In partea de jos, este prevazut cu doua perii lungi, circulare si o perie de maturat zonele laterale. Dispune de patru senzori Cliff ce impiedica aparatul sa cada de la inaltime, pe scari, dar si un senzor de urmarire a podelei pentru curatarea minutioasa a  acesteia. Filtru din dotare asigura o eficienta foarte buna, astfel ca aparatul are capacitatea de a capta 99% din polen, mucegai, acarieni si alergeni. In plus, vine la pachet cu un filtru preinstalat si unul in cutie, de rezerva.

iRobot Roomba i3+ (i3554) review

Inainte de a pune robotul in functiune, este recomandat sa ridicati cablurile, jucariile si alte obstacole de acest fel pentru ca aparatul sa nu se blocheze in ele. De asemenea, deschideti toate usile unde doriti ca aparatul sa aspire.

Un alt avantaj al acestui model de robot de aspirare se refera la functia Wi-fi ceea ce va permite sa controlati aparatul direct de pe telefonul mobil descarcand aplicatia mobila iRobot Home compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Prin intermediul acesteia, puteti controla in detaliu aparatul, puteti verifica istoricul curateniei, putem actualiza setari, verifica stadiul consumabilelor si asa mai departe. De asemenea, aveti posibilitatea de a crea un program de curatenie selectand zilele din saptamana cand vreti sa aspire casa, dar si ora la care sa porneasca.

In principiu, iRobot Roomba i3+ (i3554) incepe prin a curata centrul camerei, dupa care se apropie de margini. Cand identifica o zona cu murdarie mai mare, intra automat in modul Dirt Detect si se va deplasa de mai multe ori pe suprafata respectiva pana ce locul va ramane curat.

Daca se intampla ca bateria sa se descarce in timp ce robotul se afla prin casa, acesta va reveni automat la statia de andocare pana ce se va incarca complet. Odata incarcata bateria, va reveni imediat din punctul in care a ramas reluandu-si activitatea.

Modelul in discutie ofera o autonomie de 75 de minute, suficient de mare incat sa poata acoperi fara probleme si suprafata unui apartament spatios. Totodata, poate patrunde destul de usor si in spatii mai mici masurand doar 9.25 cm inaltime si 34 cm diametru, in timp ce greutatea este de doar 3.18 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba i3+ (i3554) este, fara indoiala, o optiune foarte interesanta si eficienta, iar daca se incadreaza si in bugetul vostru, cu siguranta, veti fi incantati de aparat. In urma testelor realizate, pot confirma faptul ca aspira foarte bine atat suprafete dure, precum gresie, parchet, cat si covoare, insista acolo unde considera ca e cazul, si patrunde si pe sub mobila, acolo unde incape, sau chiar pe sub perdele, acoperind foarte bine suprafata pe care o are de curatat. Autonomia este una buna, nu este galagios, iar sistemul de golire automata este de departe extrem de ingenios. Din punctul meu de vedere, isi merita banii, iar raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba i3+ (i3554)

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Golire auotmata
  • Putere de aspirare buna
  • Tehnologie Wi-fi
  • Vacuum cu doua perii

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *