0
(0)

iRobot Roomba i7 (i7150) este un robot aspirator util in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor si, desigur, veti economisi timp important pe care il veti putea petrece alaturi de cei dragi. Dar, mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe detalii utile despre produs.

Robotul de aspirare iRobot Roomba i7 (i7150) este un model ce asigura aspirare uscata, facand fata cu succes atat podelelor dure, cat si covoarelor. Este prevazut cu perii duble din cauciuc care pot face fata zonelor unde se acumuleaza multa murdarie sau chiar in locuintele cu animale de companie. Are la baza tehnologii avansate care reusesc sa realizeze harta casei si sa se adapteze.

iRobot Roomba i7 (i7150) review

Imprint Smart Mapping permite controlarea aparatului in detaliu. Astfel, puteti selecta ce incaperi doriti sa fie aspirate, iar aparatul va putea face chiar si sugestii utile. In plus, cu functia Keep Out zones care poate fi personalizata veti impiedica aparatul sa ajunga in anumite zone sau sa atinga anumite obiecte. Mai mult decat atat, permite chiar si aspirarea locala a unei anumite suprafete si nu neaparat toata casa.

Navigatia inteligenta vSLAM, iRobot Roomba i7 (i7150) reuseste sa realizeze harti inteligente personalizate din interiorul casei pentru o curatare mai eficienta a intregii suprafete. In cazul in care bateria se descarca inainte de a isi fi terminat treaba, aparatul se retrage automat la statia de andocare, iar dupa ce s-a incarcat, va relua treaba exact din punctul in care a ramas. Mai mult decat atat, robotul are capacitatea de a oferi programe personalizate, ce permite inceperea curateniei doar cu sunetul vocii. Totul devine mai simplu cand aveti la indemana tehnologia necesara!

De asemenea, robotul iRobot Roomba este dotat si cu senzori inteligenti pentru a impiedica interactiunea cu obstacolele sau chiar caderea de pe suprafete inalte, cum ar fi scarile. Astfel, aveti siguranta ca aparatul isi va face treaba fara incidente nedorite si in absenta voastra, iar pe de alta parte, nu va exista nici riscul de a zgaria mobila.

Aparatul vine la pachet impreuna cu statia de andocare Home Base, cablul de incarcare, bariera virtuala Wall Dual Mode cu doua baterii incluse tip AA, un filtru suplimentar si o perie laterala suplimentara.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba i7 (i7150) este o varianta de robot aspirator care merita luata in considerare caci isi face treaba eficient, ba chiar as putea spune, ca procesul de aspirare este optimizat gratie tehnologiilor si sistemelor din dotare. Aspira foarte bine locuinta, poate urca fara probleme pe covoare, are un algoritm foarte bine pus la punct si reuseste sa aspire bine intreaga suprafata. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba i7 (i7150)

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Alexa&Google, Wi-fi
  • Creare harti inteligente
  • Programe personalizabile
  • Harti virtuale

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *