0
(0)

iRobot Roomba i3 (i3152) este un robot de aspirare foarte interesant pregatit sa vina in ajutorul vostru pentru curatarea eficienta a intregii locuinte. Dar mai intai, va propun sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va voi prezenta pe larg potentialul acestui produs.

Robotul aspirator iRobot Roomba i3 (i3152) este un model ce poate face fata cu succes aspirarii atat podelelor dure, cat si covoarelor sau chiar mochetelor. Curata foarte bine chiar si murdaria profunda, insistand acolo unde considera ca este necesar.

Aparatul dispune de sistem de navigatie inteligenta avand la baza senzori speciali care au capacitatea de a crea harta casei, de a detecta obstacolele si de a optimiza proceusl de aspirare. Reuseste astfel sa acopere eficient intreaga suprafata a locuintei, iar cand bateria se descarca, aparatul se intoarce singur la statia de andocare. Daca inainte de a se descarca nu a terminat curatenia, dupa incaracrea bateriei, acesta isi reia activitatea din punctul in care a ramas. Totusi, autonomia nu ar trebui sa va creeze probleme, cel putin pentru un apartament, fie si unul mai spatios, intrucat aceasta poate ajunge pana la 75 de minute.

iRobot Roomba i3 (i3152) reviewMurdaria este aspirata foarte bine, iar acest lucru se datoreaza si periilor din dotare. Practic, aparatul integreaza un sistem de curatare in trei etape ce consta in utilizarea a doua perii din cauciuc pentru suprafete multiple si o perie laterala pentru curatarea marginilor, plintelor si colturilor. Datorita tehnologiei Dirt Detect, aparatul identifica zonele cu mai multa murdarie pentru a insista sa aspire acolo unde este necesar. In plus, tehnologia cu senzori reactivi, previne blocarea aparatului in anumite zone.

Puteti controla foarte usor robotul direct de pe telefonul mobil, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Aplicatia mobila ofera un bun control asupra aparatului, putand monitoriza pas cu pas activitatea acestuia, dar si starea in care se afla consumabilele. In plus, tot prin intermediul aplicatiei mobile, puteti interveni si asupra procesului de aspirare realizand setarile dorite.

Un alt detaliu extrem de interesant se refera si la cosul cu autogolire care va scuteste de o grija in plus. Practic, atunci cand recipientul de murdarie din dotarea robotului s-a umplut, acesta va fi golit in rezervorul mare de la statia de andocare. Va trebui sa aruncati murdaria atunci cand acesta se umple, insa cu siguranta, nu va fi necesar sa faceti acest lucru foarte des.

Dimensiunile produsului sunt de 34 cm diametru si 9.25 cm inaltime, avand o greutate de 3.18 kg. Totodata, vine la pachet alaturi de un filtru suplimentar, cablul de incarcare si statia de incarcare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare iRobot Roomba i3 (i3152) este o solutie optima pentru mentinerea curateniei fiind usor de folosit si foarte util pentru orice gospodina. Aspira eficient atat podelele dure, cat si covoarele, respectiv mochetele, este usor de controlat si asigura o autonomie buna. Poate fi o varianta pe care sa o luati in considerare al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba i3 (i3152) 

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Curatare automata
  • Funcite Wi-fi
  • Aspirare in 3 etape
  • Usor de controlat

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *