iRobot Roomba i3 (i3156) este un robot de aspirare intersant care te poate scapa de grija aspiratului locuintei, facand practic treaba in locul tau. Este un device inteligent care ofera si foarte multa flexibilitate utilizatorului, insa veti vedea imediat pe larg despre ce este vorba.

Robotul iRobot Roomba i3 (i3156) este prevazut cu tehnologii interesante care optimizeaza aspirare. De exemplu, ofera sugestii personalizate pentru optimizarea programului de curatenie, intensificand puterea acolo unde este nevoie. De asemenea, tehnologia Wi-fi permite aparatului sa il puteti controla de pe telefonul mobil si de a ii monitoriza in detaliu intreaga activitate. Mai mult decat atat, tot prin intermediul aplicatiei mobile puteti verifica starea consumabilelor si veti sti exact cand acestea trebuie inlocuite.

Aparatul este prevazut si cu sistem de navigare inteligenta, in linie dreapta, avand la baza senzori de urmarire ai podelei pentru curatarea cat mai eficienta a acesteia. Dispunand de sistem de curatare in trei etape ce implica existenta a doua perii din cauciuc pentru diverse suprafete, dar si o perie pentru curatarea marginilor, plintelor si colturilor, robotul va face fata cu succes oricarei situatii si oricarui tip de murdarie. Senzorii reactivi previn blocarea aparatului, in timp ce tehnologia Dirt Detect identifica zonele cu foarte multa murdarie si insista acolo unde este cazul.iRobot Roomba i3 (i3156) review

Robotul poate fi pornit chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu, folosind aplicatia mobila. Trebuie doar sa eliminati obstacolele din calea sa si sa lasati usile deschise pentru a putea patrunde in toate camerele unde doriti sa faca curatenie. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza de senzori anticadere, astfel ca atunci cand va detecta scari sau alte zone periculoase le va evita.

Autonomia robotului iRobot Roomba i3 (i3156) este de 75 de minute. Daca se intampla ca acesta sa se descarce inainte de a fi terminat treaba, se va duce la statia de andocare pentru incarcarea bateriei, iar ulterior isi va relua treaba din punctul in care a ramas. In plus, in momentul in care termina de aspirat casa se intoarce singur la statia de incarcare.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 34 cm diametru si 9.25 cm inaltime, alaturi de o greutate de 3.18 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba i3 (i3156) este un robot de aspirare care se descurca eficient si care vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Reuseste sa curete foarte bine suprafetele dure si se descurca chiar si pe covoare, intensificandu-si puterea de aspirare acolo unde considera ca ar fi cazul, adica unde este detectata mai multa murdarie. Este foarte usor de controlat si prin intermediul telefonului mobil, fiind de foarte mare folos aplicatia acestuia. Poate fi, cu siguranta, o alegere inspirata care iti usureaza viata.

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Senzori murdarie, senzori anti-cadere
  • 3 Stage Cleaning System
  • Tehnologie Wi-fi

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *