0
(0)

Am avut o experienta foarte interesanta cu robotul aspirator iRobot Roomba i5 i5156 si sunt incantat sa impartasesc impresiile mele. Acest model avansat de robot aspirator vine cu o gama larga de caracteristici care il fac sa se evidentieze in lumea aspiratoarelor automatizate.

Unul dintre punctele forte ale acestui model este conectivitatea Wi-Fi si controlul de pe telefon. Prin intermediul unei aplicatii usor de utilizat, am putut sa pornesc, opresc sau sa programez sesiuni de curatare de la distanta. Aceasta functionalitate este extrem de utila, mai ales atunci cand sunt plecat de acasa si doresc sa pornesc aspiratorul pentru a reveni la un mediu curat. Mai mult decat atat, tot prin intermediul aplicatiei puteti vizualiza harta casei si puteti trimite aparatul pentru a aspira anumite incaperi.

Sistemul de curatare in 3 etape este remarcabil. Robotul aspira, perieaza si utilizeaza o putere de suflare pentru a captura murdaria si particulele de pe diferite tipuri de suprafete. Cele 2 perii rotative au fost eficiente in adunarea deseurilor de pe podele si covorase, asigurandu-se ca nu raman reziduuri in urma lor.

Senzorii de obstacole si inaltime au functionat cu precizie. Am fost uimit de cat de bine robotul a evitat obiectele din calea sa si cum a gestionat tranzitiile intre diferite suprafete. Aceasta nu doar a protejat aspiratorul de deteriorari, ci a asigurat si o curatare uniforma in intreaga casa.

Combinatia dintre sistemul de aspirare mecanic si vacuum a oferit rezultate remarcabile. Am observat ca aspiratorul a reusit sa indeparteze chiar si particulele fine de praf, lasand suprafetele cu adevarat curate. Nivelul sau de suflare a fost suficient pentru a ridica chiar si firimiturile incapatanate sau parul de animale.

Un alt aspect pozitiv este durata sa de functionare a bateriei. Cu o singura incarcare, robotul a reusit sa curete o suprafata semnificativa a casei mele. Acest lucru este impresionant, deoarece nu a trebuit sa ma preocup de reincarcarea sa in mijlocul unei sesiuni de curatare.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

In concluzie, iRobot Roomba i5 i5156 este cu siguranta un robot aspirator care ofera performante excelente si comoditate. De la caracteristicile sale inteligente, cum ar fi controlul de pe telefon, pana la sistemul sau puternic de curatare in 3 etape, acest aspirator a depasit asteptarile mele. Cu siguranta il recomand celor care doresc sa isi simplifice procesul de curatare si sa aiba mereu un mediu curat in locuinta lor. In plus, raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba i5 i5156

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Control de pe telefon
  • Senzori inteligenti
  • Curatare eficienta

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *