0
(0)

iRobot Roomba 966 este un robot de aspirare de ultima generatie, ce reuseste sa asigure o aspirare eficienta fara niciun pic de efort din partea voastra. In prezent, brand-ul reprezinta unul dintre liderii de pe piata in materie de roboti de aspirare, oferind modele diversificate prevazute cu tehnologii avansate. Actualul robot reprezinta unul dintre cele mai scumpe modele, insa nici performantele nu sunt deloc de neglijat.

Robotul de aspirare iRobot Roomba 966 reuseste sa isi faca treaba foarte bine atat pe suprafata podelelor dure, cat si pe covoarele cu peri medii sau mochete. Beneficiaza de senzori  speciali care reuseste ca cartografieze locuinta, sa detecteze zonele unde se afla mai multa murdarie, in timp ce obstacolele sau scarile sunt evitate.  Mai mult decat atat, beneficiaza de tehnologia Wi-fi putand fi controlat direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei compatibile atat cu Android, cat si cu iOS. Important de stiut faptul ca putem porni aparatul prin intermediul aplicatiei mobile chiar si atunci cand nu suntem prezenti la domiciliu, putand monitoriza chiar si stadiul aparatului in fiecare moment. In plus, se poate programa usor pentru a incepe aspirarea intr-o anumita zi la ora dorita.

Personal, imi place cum aspira locuinta, inclusiv zonele de-a lungul peretilor sau mobilei. Nu zgarie mobila si reuseste sa patrunda chiar si in colturi. Acolo unde incape, intra si pe sub mobilier pentru o curatare eficienta. Extractoarele duble ce realizeaza miscari contrare reusesc sa capteze eficient murdaria, descompunand-o si aspirand-o. In plus, gratie cauciului, aceasta nu se va lipi, iar periile nu vor necesita intretinere.

Gratie autonomiei ce ajunge pana la 75 de minute, aparatul poate acoperi fara probleme o suprafata de pana la 185 mp. Pentru o incarcare completa a bateriei, are nevoie de numai doua ore. In plus, datorita functiei ANTI, aparatul nu se va incurca  in cabluri. In momentul in care periile resimt rezistenta, acestea isi vor schimba rotatia, robotul fiind eliberat din cabluri si putand sa isi continue rezistenta.

Verifica oferta actuala!

Programul Spot presupune curatarea locala, astfel incat aparatul va putea fi folosit drept “matura cu faras”. Cu alte cuvinte, daca se intampla sa scapati pe podea zahar, cereale, orez si asa mai departe, aparatul va putea veni in ajutorul vostru si va curata local zona respectiva.

iRobot Roomba 966 este echipat cu un rezervor suficient de incapator cu capacitatea de  ml. Acesta se detaseaza foarte usor, pentru a arunca murdaria. Nu trebuie sa intrerupeti activitatea pentru a face acest lucru, ci este suficient sa curatati recipientul dupa fiecare aspirare.

In plus, este si destul de silentios, inregistrand numai 58 dB la aspirare. La finalul fiecarei aspirari, aparatul se retrage singur la statia de andocare. In perioada testelor, nu am observat niciodata sa se rataceasca si sa nu mai gaseasca statia, ceea ce este de apreciat. Robotul are un diametru de 35.1 cm si o inaltime de 9.2 cm, cantarind 4 kg.

Verifica si alta oferta!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba 966 este, de departe, un robot de aspirare foarte bun, care in opinia mea, isi merita din plin toti banii. Nu este nici cel mai scump, desi, consider ca este unul dintre cele mai performante si eficiente modele pe care le-am testat in momentul de fata. In plus, imi place cum se descurca, isi optimizeaza foarte bine traseul, nu se rataceste si este si silentios. Din punctul meu de vedere, acest model merita achizitionat si daca mai prindeti si o oferta buna de pret, chiar nu ar mai trebui sa stati pe ganduri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt scurt: iRobot Roomba 966 review

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Putere buna de aspirare
  • Detectare optica si acustica a murdariei
  • Localizare vizuala
  • 3 Trepte de putere
  • Aplicatie control de pe telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *