Robot de aspirare iRobot Roomba 980 cu Filtru Dublu Hepa – Review complet

iRobot Roomba 980 este un robot de aspirare ultra-performant, ce reuseste sa mentina excelent curatenia in casa, fiind prevazut cu o serie de tehnologii avansate, optimizand procesul de aspirare. Fara doar si poate, un robot de aspirare reprezinta un real ajutor in orice locuinta, insa fiecare vine cu anumite particularitati. Astazi, ne vom opri asupra modelului iRobot Roomba 980 si vom discuta mai multe detalii pentru a verifica daca este in concordanta cu necesitatile voastre.

Modelul in discutie este special conceput pentru aspirarea uscata, indepartand eficient resturile de murdarie solida de pe toate tipurile de podele dure, covoare sau mochete. Datorita sistemului avansat de curatare Aero Force cu Power Bosst, aparatul creste in mod automat puterea de aspirare atunci cand intalneste covoare.  Totodata, prezinta o autonomie de 120 de minute, suficient de mare incat sa faca fata atat unui apartament, cat si unei case.

iRobot Roomba 980 aspirare

Datorita hartilor inteligente si a tehnologiei vSLAM, robotul navigheaza in toata casa si va sti de fiecare data cu exactitate pe unde trebuie sa treaca. In plus, tehnologia Dirt Detect recunoaste imediat zonele unde este acumulata mai multa murdarie. Poate functiona chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu, fiindca este dotat cu senzori speciali ce previn caderea de pe scari sau interactionarea cu diverse obstacole.

Putem controla foarte usor robotul iRobot Roomba 980 cu ajutorul aplicatiei mobile chiar si de la serviciu sau din oras. Putem customiza modul de curatare si verifica stadiul in care se afla aparatul. Capul de curatare auto-ajustabile adapteaza inaltimea robotului in asa fel incat periile multi-suprafata sa fie tinute eficient la nivelul podelei sau covoarelor. In plus, motorul de generatie a 3-a ii asigura aparatului o putere de aspirare de 10 ori mai mare in Modul Performance sau atunci cand robotul detecteaza covoarele. Sistemul Antitanle previne incalcirea acestuia in cabluri, franjuri si alte obstacole de acest gen.

Verifica oferta actuala!

iRobot Roomba 980 periiTotodata, robotul dispune si de o perie special relizata la unghiul de 27 de grade ce curata eficient colturile si marginile peretilor. Nu lipseste nici sistemul dublu de filtrare HEPA care capteaza in proportie de 99% chiar si cele mai fine particule de praf, acarieni si alergeni, aerul eliberat fiind mult mai curat. La finalul sesiunii de aspirare, aparatul se va retrage singur la statia de andocare. Mai mult decat atat, functia Virtual Wall si Halo reusesc sa limiteze accesul robotului pe suprafetele sau in camerele unde nu doriti sa patrunda, tinandu-l departe de obiectele pe care doriti sa le protejati. Acest perete virtual este, de fapt, un fascicul infrarosu proiectat pe o lungime de aproximativ 3 metri, peste care robotul nu va putea trece.

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba 980 este un robot de aspirare foarte eficient, prevazut cu un motor destul de puternic, ce se adapteaza de fiecare data conditiilor date. Personal, imi place foarte mult ca il pot programa si controla de pe telefon chiar si atunci cand nu sunt acasa, fiind totodata si destul de silentios incat sa nu deranjeze vecinii indiferent de ora la care il pornesc. Din punctul meu de vedere, este un aparat foarte bun al carui raport calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: iRobot Roomba 980

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Putere de aspirare buna
  • Sistem dublu de filtrare HEPA
  • Tehnologii avansate
  • Perie special conceputa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.