0
(0)

ILIFE V80 este un robot de aspirare deosebit, care vine la pachet cu un pret extrem de convenabil, fiind, in opinia mea, unul dintre cele mai avantajoase produse din perspectiva raportului calitate/pret. Insa, inainte de a lua vreo decizie, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest model de robot de aspirare.

Robotul ILIFE V80 ne permite atat aspirarea locuintei, cat si spalarea podelelor dure. Ofera o autonomie generoasa de 120 de minute, ceea ce il face o alegere inspirata atat pentru cei care locuiesc intr-un apartament, cat si intr-o casa. Are nevoie de aproximativ 3-5 ore pentru a se incarca complet si sa inceapa treaba. In momentul in care bateria se descarca sau robotul a terminat aspirarea in intreaga locuinta, se retrage automat la statia de andocare. In perioada testelor, nu mi s-s intamplat ca bateria sa se descarce inainte ca robotul sa isi fi terminat treaba.

Robotul beneficiaza de un sistem destul de bun de navigare ce permite planificarea si obtinerea celei mai eficiente modalitati de curatare a locuintei. Acest proces este monitorizat de zece senzori inteligenti, incluzand barele de protectie cu infrorosu si senzorii giroscop, prevenind interactionarea aparatului cu eventualele obstacole, precum si caderea in gol. Astfel, pot spune ca robotul nu mi-a zgariat mobila ori peretii si nici nu a cazut pe scari. In plus, beneficiaza de sase moduri de curatare si anume: auto, zig-zag, spot, edge, max mode si mop. Le veti selecta in functie de situatie, de exemplu, daca doriti ca aparatul sa curete automat, cum stie mai bine, intreaga locuinta, ori doriti curatarea doar a unei anumite suprafete. Este important de mentionat faptul ca aparatul poate fi folosit si pe post de mop doar in cazul podelelor dure, in niciun caz pe covoare.

Murdaria este colectata intr-un recipient cu o capacitate destul de mare pentru un robot de aspriare – 750 ml, ceea ce este de apreciat. In momentul in care dorim sa folosim robotul pe post de mop, atunci vom inlocui respectivul recipient cu cel pentru apa care ofera o capacitate de 300 ml, iar inainte de a il porni, va trebui sa il alimentam cu apa. Este, totodata, un model programabil, in sensul ca prin intermediul telecomenzii puteme seta ora la care sa inceapa singur treaba, indiferent daca suntem sau nu acasa la momentul respectiv. Isi face treaba foarte bine chiar si in absenta noastra, iar singurul lucru de care trebuie sa tinem cont este sa eliminam obstacolele din calea sa si sa lasam usile deschise prin casa.

Pachetul pe care il veti primi include robotul, recipientul de praf, doua perii, statia de andocare, tecomanda, incarcatorul de priza, periuta de curatare, recipinetul pentur apa, laveta, doua perii de rezerva, o laveta de rezerva si filtru Hepa. Cu cea mai mare sinceritate va spun ca acest produs ofera foarte multe accesorii, chiar si de rezerva, avand in vedere pretul mic cu care vine la pachet.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, inregistreaza maxim 68 dB. Din punctul meu de vedere, este un nivel rezonabil, fiind totusi mai silentios decat un aspirator clasic. Diametrul acestuia este de 33 cm, iar inaltimea de 8 cm, cantarind 2.6 kg.

Concluzii si Pareri

ILIFE V80 este un model de robot de aspirare neasteptat de bun avand in vedere categoria de pret din care face parte. Si pentru ca analiza pe care i-am facut-o este una destul de detaliata, acum va voi prezenta pe scurt concluziile. Imi place puterea de aspirare, se descurca bine, dar si faptul ca dispune de mai multe moduri pe care le consider utile. De asemenea, apreciez foarte mult autonomia buna, care este peste asteptarile mele. Nu pot sa nu amintesc si de acele accesorii de rezerva, pe care il consider un gest frumos din partea producatorilor, avand in vedere ca alti producatori care vand modele similare din punct de vedere functional la preturi mult mai mari nu ofera absolut nimic in plus. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret al acestui produs este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ILIFE V80

9.8

Pret

10.0/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • 6 moduri de aspirare
  • Autonomie buna
  • Functie mop
  • Recipient de praf incapator

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *