0
(0)

ILIFE V7s Plus este un robot de aspirare foarte accesibil din perspectiva pretului, care vine la pachet cu o serie de functii si programe utile pentru o curatare cat mai atenta a locuintei. Nu stiu cat de cunoscut va este brandul ILIFE, personal, nu am interactionat prea mult cu produsele lor, insa niciodata nu este prea tarziu sa o fac. Prin urmare, fara vreo cunostinta despre istoricul si portofoliul lor, am decis sa testez primul produs si sa revin cu opinii personale.

Robotul de aspirare ILIFE V7s Plus poate fi folosit atat pe post de aspirator, cat si pe post de mop, datorita functiilor din dotare. In general, aspira eficient toate tipurile de podele dure, mochete si chiar covoare cu inaltimea de pana la 1.2 cm. Toata murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 300 de ml. Aparent, ati putea spune ca este cam mic, insa ati fi surprinsi sa observati ca este suficient, fiind indeajuns sa il goliti doar dupa terminarea aspirarii si nu in timpul acesteia. Pentru a il folosi pe post de mop, va trebui ca recipinetul de aspirare sa il inlocuiti cu cel pentru apa si sa amplasati laveta din microfibra.

ILIFE V7s Plus accesorii

Robotul este prevazut cu trei moduri de curatare si anume:

  • Pata – pentru curatarea in forma de spirala a petelor mai dificil de indepartat.
  • Pe margini – presupune aspirarea  zonelor de langa pereti, mobile si asa mai departe.
  • Automat – permite realizarea de combinatii intre cele doua moduri pentru o curatare eficienta a locuintei.

Aparatul poate fi controlat foarte usor prin intermediul telecomenzii ori direct de pe telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei speciale. Personal, sunt adeptul celei de-a doua variante intrucat ofera mai multa flexibilitate si control asupra aparatului chiar si atunci cand nu sunt prezent la domiciliu. Practic, aflandu-ma la serviciu, pot porni aparatul de pe telefon, astfel incat sa isi termine treaba pana ajung acasa. Datorita senzorilor speciali, aparatul nu se ciocneste de obstacole si nici nu cade pe scari. Pe de alta parte, functia grafic permite programarea aparatului pentru a incepe aspirare in anumite zile la orele dorite.

Filtrul HEPA dind otare presupune retinerea particulelor de praf, bacterii, alergeni si asa mai departe, reusind, intr-o anumita masura, sa purifice aerul. Totodata, aparatul presupune un mod de functionare nu foarte galagios, fiind totusi, mai silentios decat un aspirator clasic, inregistrand 68 dB. Autonomia produsului este de 90-130 de minute in functie de modul folosit, fiind potrivita chiar si pentru un apartament mai spatios sau, de ce nu, o casa. Dimensiunile acestui model sunt de 34 cm latime si 8.4 cm inaltime, cantarind 3 kg.

Concluzii si Pareri

ILIFE V7s Plus poate fi o alternativa foarte interesanta in materie de roboti de aspirare care, trebuie sa recunosc, ca vine la pachet cu un pret atractiv. Performantele acestuia sunt cel putin decente, fiind poate, un produs mai bun decat alte modele cu aceleasi dotari de la brand-uri diferite, dar mult mai scumpe. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret al acestui produs este extrem de avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ILIFE V7s Plus

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirare uscata-umeda
  • 3 moduri de curatare
  • Functie Grafic
  • Tehnologie Wi-fi

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *