Roborock 2 este un robot de aspirare pregatita sa vina in ajutorul tau si sa iti simplifice munca atunci cand vine vorba despre curatenia casei. Cum timpul este o resursa importanta, trebuie sa il valorificam la maxim si sa ne folosim de aparatura care ne ajuta sa valorificam fiecare moment pe care il putem petrece cu familia sau desfasurand activitati placute noua.

Intorcandu-ne la Roborock 2, trebuie mentionat faptul ca asigura atat aspirare uscata, cat si aspirare umeda. Cu alte cuvinte, poate indeparta atat resturi solide de pe podea, cat si lichide varsate. Curata eficient de la podele dure de orice fel pana la mochete sau covoare cu peri medii. Este destul de ambitios si reuseste sa indeparteze eficient murdaria chiar si din covoare. Prezinta o putere nominala de 58 Wsi este prevazut cu o baterie de 5200 mAh. Cu alte cuvinte, autonomia poate ajunge la aproximativ 2 ore. Toata murdaria este colectata intr-un recipient ce ofera o capacitate de 0.48 de litri. Este, in principiu, suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti sesiunea de aspirare pentru a il goli. Recomandarea mea este sa il goliti dupa fiecare utilizare si nu veti avea nicio problema, nu va fi alterata nici puterea de aspirare.

De asemenea, este important de mentionat faptul ca robotul se poate controla de la distanta cu ajutorul aplicatiei mobile. Practic, poti programa de la serviciu robotul pentru a aspira in absenta ta de la domiciliu, iar cand ajungi acasa, casa este deja curata. Dupa ce robotul a terminat de aspirat, se va intoarce la statia de incarcare.

Datorita dimensiunilor reduse – 35 cm latime si 9.65 cm inaltime, va patrunde cu usurinta chiar si in zone mai greu accesibile, cum ar fi cele de sub mobila. In plus, cantareste numai 3.5 kg, insa nu v-as recomanda sa il ridicati pentru ca isi va pierde harta casei si va trebui sa o reia.

Concluzii si Pareri

Roborock 2  este un robot de aspirare foarte bun, pe care il recomand cu incredere, ce reuseste sa iti mentina intreaga locuinta curata, fara ca tu sa depui nici macar un minim de efort. In principal, imi place ca poate fi programat direct de pe telefonul mobil, este silentios, aspect foarte important pentru cei ce locuiesc la bloc, si as putea spune ca este si destul de independent, este suficient doar sa il pornim, iar in continuare stie ce are de facut, la final, intorcandu-se singur la statia de andocare. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Roborock 2 

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autonomie buna
  • Aspirare uscata si umeda
  • Silentios
  • Poate fi controlat si de pe telefonul mobil

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *