0
(0)

Concept VR3520 este un robot de aspirare inteligent prevazut cu functii multiple care optimizeaza procesul de curatenia, dar si intreaga activitate a aparatului. Are la baza senzori laser care ajuta la o scanare mai eficienta a locuintei si obtinerea celor mai bune rezultate. Daca este o optiune inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de aspirare Concept VR3520 este un model ce poate face fata murdariei de pe podelele dure, dar si de pe covoare sau mochete. Are la baza sistem de navigatie laser LaserTec 2.0 care scaneaza casa in detaliu si creeaza o harta foarte precisa prin care va fi planificata curatenia. Si mia interesant de stiut este faptul ca poate scana mai multe etaje si recunoaste ulterior hartile fiecaruia. Are capacitatea de a stoca pana la cinci harti optimizand astfel activitatea pentru fiecare etaj al casei.

Aparatul este prevazut cu sistem inteligent de autogolire, ceea ce inseamna ca la nivelul statie de andocare exista un rezervor  mai mare care are capacitatea de a aspira murdaria din recipientul de la nivelul robotului. Acest rezervor este suficient de mare incat sa fie suficient sa il goliti la doua luni sau chiar mai rar.

Mai mult decat atat, robotul este prevazut cu sistem de tehnologie de filtrare in trei trepte cu filtru HEPA 13 reusind astfel sa capteze pana la 99.9% din praf, polen, bacterii si virusuri, asigurand un aer mai curat si un mediu mai sanatos.

Robotul Concept poate fi controlat si de pe telefonul mobil datorita functiei Wi-fi integrate. Imparte automat spatiile mapate in camere individuale, pe care va permite sa le denumiti si sa le salvati. In aplicatie veti verifica activitatea aparatului, puteti alege ce camere doriti sa aspire, puteti seta chiar si programul de curatare, nivelul puterii de aspirare si intenzitatea dozarii apei pentru fiecare incapere. In plus, puteti monitoriza starea consumabilelor pentru a sti cand trebuie schimbate astfel incat aparatul sa isi mentina performantele.

Totodata, este important de mentonat faptul ca functia de spalare poate fi folosita doar pe suprafata podelelor dure. In acest sens, va trebui sa ii atasati o laveta pentru mop, iar aparatul va putea aspira si spala in acelasi timp. In plus, folosind aplicatia mobila puteti regla si debitul apei. Mopul este realizat din tesatura din microfibra ce curata murdaria si lustruieste eficient podeaua.

Concept VR3520 pareri

Concept VR3520 este dotat cu motor digital BLDC fara perii, ce contribuie la o putere de aspirare de pana la 3300 Pa. Prezinta trei niveluri de performanta care alterneaza in functie de modul de curatare. Mai mult decat atat, beneficiind de o baterie Li-Ion de mare capacitate 5200 mAh, poate oferi o autonomie foarte mare de pana la 250 de minute cu o singura incarcare. Astfel, veti putea aspira si spala fara probleme mai multe etaje fara teama ca bateria se va descarca.

Robotul prezinta doua perii principale principale si anume: peria pentru covoare ideala pentru toate tipurile de podele si covoare, dar si peria PET excelenta daca aveti animale de companie fiindca are capacitatea de a capta si cel mai fin praf, blana sau par de la animale. Cele doua perii laterale extind domeniul de aplicare, in sensul ca va curata eficient zona din jurul peretilor, mobilei, colturilor si asa mai departe.

Concept VR3520 review

Mai mult decat atat, robotul integreaza si senzori speciali care detecteaza obstacolele ce ii apar sau chiar treptele pentru a nu cadea de la inaltime. Modul zone permite programarea aparatului sa curete individual anumite camere. Astfel, puteti seta pana la 15 zone pe care robotul sa le aspire sau spele.

Modelul in discutie vine  la pachet cu statia de incarcare, peria principaal pentru covor, peria principala pentru animale, atasament pentru mop, doua lavete pentru mop, sase saci de murdaria, sase perii laterale, trei filtre HEPA 14 si trei filtre de spuma, telecomanda si perie de curatat.

Dimensiunile acestuia sunt de 35 cm diametru si 3.93 cm inaltime, avand o greutate de 7 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Concept VR3520 este un dispozitiv care va poate simplifica viata, salvand astfel timp si energie. Este usor de controlat de pe telefonul mobil si este o solutie excelenta chiar si pentru cei care locuiesc in case mai mari sau cu mai multe etaje. Isi face treaba eficient, optimizeaza foarte bine activitatea si ofera rezultate bune atat la aspirare, cat si la spalare. Poate fi o alegere excelenta chiar si pentru persoanele care au animale de companie sau copii mici, fiind astfel un real ajutor. In plus, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Concept VR3520

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de golire inteligenta
  • Functie de spalare
  • Senzori laser
  • Wi-fi

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *