Reduceri magazine consacrate:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

amXea L8+ Alb este un aspirator robot foarte interesant ce vine la pachet cu o serie de tehnologii si functii moderne ce ii optimizeaza eficienta si performantele. Daca este o alegere inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Aspiratorul robot amXea L8+ Alb este un model 2 in 1 prevazut atat cu functia de aspirare, cat si cu cea de spalare. Poate aspira diverse tipuri de suprafete de la podele dure pana la covoare sau mochete. Functia de spalare va fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Robotul are la baza sistem de navigatie inteligent pe baza de laser LDS impreuna cu alogritmul de de planificare SLAM care cartografiaza locuinta. Astfel, harta casei va fi realizata cu mai multa precizie, localizand mai bine fiecare zona. Astfel, va reusi sa evite obstacolele si sa planifice excelent traseele de aspirare. Pe masura ce aspira, utilizand harta, va inregistra zonele unde a aspirat si stie unde urmeaza sa ajunga.

Senzorul TOF utilizeaza lumina infrarosie care determina distantele. Astfel, modul de navigatie este imbunatatit si va planifica mai bine rutele. Mai mult decat atat, calculeaza si distanta fata de obiect masurand timpul necesar luminii pentru a ajunge de la senzor la obiect si inapoi la senzor. Evita foarte bine obstacolele in timpul aspirarii si asigura o precizie mai mare de curatare in diferite zone.

Functia Smart Memory face ca harta virtuala pe care robotul o genereaza in timpul programului de curatare sa fie afisata in aplicatia mobila. Datorita tehnologiei Wi-fi si a aplicatiei mobile, aveti posibilitatea de a monitoriza procesul de curatare, de a vizualiza date in timp real si de a verifica nivelul bateriei, precum si starea consumabilelor.

amXea L8+ Alb foloseste un sistem de curatare in trei etape, ce imbina doua perii laterale si o perie centrala cu o putere de aspirare ajustabila. Periile laterale sunt special concepute si amplasate pentru a ajunge in colturile incaperilor sau de-a lungul peretilor, acolo unde, de regula, se aduna praful si murdaria. Peria centrala formata din peri si lamele din cauciuc se ajusteaza automat si are roluld e a prelua si de a colecta toata murdaria de pe podea pentru a fi aspirata si depozitata in recipientul de praf.

amXea L8+ Alb review

Aparatul include doua recipeinte separate, unul pentru colectarea murdariei, iar celalalt pentru rezervorul de praf.  Recipientul de praf prezinta o capcaitate de 500 de ml, putand aspira fara probleme suprafete mai mari fara sa fie nevoie sa il goliti.

De asemenea, robotul include sistem triplu de filtrare a aerului compus din trei filtre: primar, HEPA si de bumbac. Acestea se afla in partea de sus a recipientului de praf, ajutand la captarea eficienta a particulelor aspirate de pe podea, dar si particule mici de polen, spori, alergeni, praf, par de animale si asa mai departe. Astfel, aerul eliberat ulterior va fi mult mai curat.

Totodata, rezevorul de apa are o capacitate de 110 ml. Va fi utilizat fie cu o laveta din microfibra care aduna murdaria si lustruieste podeaua si pe care o veti putea detasa si spala, fie cu lavete de unica folosinta. Pentru curatarea podelelor se adauga doar apa, fara detergenti chimici de curatare.

Cu ajutorul robotului de aspirare amXea L8+ Alb puteti curata intreaga locuinta sau doar partial. Pentru curatarea intregii locuinte, aparatul va genera o harta si o separa in zone reusind sa acopera intreaga suprafata a locuintei. Pentru curatarea partiala, aceasta presupune curatarea intensiva a unei anumite zone, in jurul punctului de pornire ales. Se deplaseaza prin miscari de linie dreapta, inainte-inapoi, pe o suprafata patrata de aproximativ 1.6×1.6 m, revenind in punctul de plecare.

Pe harta generata si folosind optiunea Edit Room pe aplicatia mobila, puteti personaliza curatarea in functie de nevoi. Totul devine mai simplu atunci cand folositi aplicatia mobila, chiar si de la distanta. De asemenea, tot prin intermediul aplicatiei mobile puteti crea bariere virtuale, astfel incat sa robotul sa nu poata patrunde in zone unde nu ati dori sa ajunga. Functia zone va permite sa aspirati doar o anumita zona selectata, iar funtia Area va permite sa selectati zone pe care robotul sa le omita.

Datorita senzorilor anti-coliziune, aparatul nu va interactiona cu obstacolele din jur, iar senzorii anti-cadere previne caderea in gol de la distanta.

Cu functia auto-boost aparatul isi va creste puterea de aspirare atunci cand detecteaza vreun covor. Bateria ofera o autonomie de pana la 200 de minute, ceea ce inseamna ca poate aspira fara probleme si o locuinta spatioasa.

Un alt detaliu ingenios la acest model consta in colectorul automat de praf, care goleste recipientul de murdarie la finalul aspirarii. Colectorul de praf automat are dimensiuni mari si nu necesita curatare frecventa. Astfel, va prelua inca o sarcina – aceea de a goli recipientul dupa fiecare utilizare.

Dimensiunile aparatului sunt de 35 cm latime si 9.8 cm diametru, avand o greutate de 3.6 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

amXea L8+ Alb este un robot de aspirare ingenios si foarte rezonabil ca pret ce vine la pachet cu o serie de functii interesante care optimizeaza performantele acestuia. Aspira eficient murdaria si este foarte usor de controlat de pe telefon. Aspira si spala bine podelele, astfel ca nu mai este nevoie de un aspirator clasic. Poate fi o investitie inteligenta care va ajuta sa economisiti timp si sa reduceti efortul pentru mentinerea curateniei in locuinta. In plus, raportul calitate/pret este foarte bun.

V-a fost de ajutor acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Medie note 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: amXea L8+ Alb

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Golire automata
  • Wi-fi
  • Sistem de filtrare performant
  • Functie de spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *