amXea E35 este o varianta de aspirator robot foarte practica si eficienta pentru cei ce au nevoie de putin ajutor la curatenie. Nu este tocmai usor sa mentii permanent casa curata, cu atat mai mult daca ai copii mici sau animale de companie. Insa, apeland la un astfel de aparat, lucurile devin mult mai simple. Pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe detalii.

amXea E35 – un aspirator robot ieftin cu Wi-fi

amXea E35 Negru pareriAspiratorul robot amXea E35 poate face fata cu succes murdariei uscate atat de pe suprafata podelelor dure, cat si covoarelor. Integreaza senzori anti-coliziune si anti-cadere ce nu ii vor permite  sa interactioneze cu obstaciole sau sa cada in gol. Aceasta inseamna ca mobila si peretii vor fi protejati impotriva eventualelor zgarieturi.

De asemenea, robotul are la baza sistem de navigare giroscopica al carui scop fiind acela de a eficientiza procesul de curatenie. Se poate orienta mai usor in spatiu si va naviga prin locuinta in mod sistematica. Traseele de aspirare vor fi in forma de zig-zag sau inainte si inapoi. In acest fel, vor fi evitate si numarul de treceri repetate prin anumite locuri care nu si-ar avea rostul.

Cu toate ca este un aparat ieftin si poate nu ne-am fi asteptat la acest lucru, insa amXea E35 include si functia Wi-fi. Astfel, folosind aplicatia mobila, acesta va generape telefon harta casei si veti putea monitoriza in timp real activitatea aparatului. Mai mult decat atat, puteti realiza de la distanta setarile dorite si veti putea verifica inclusiv starea consumabilelor.

Curatarea in 3 pasi

Pentru a aspira podelele, robotul foloseste sistemul de curatare in trei etape format din triunghiul prevazut cu cele doua perii laterale si o perie centrala.

Periile laterale au rolul de a capta si directiona praful cu miscari circulare din zona mai greu accesibile – colturi, de-a lungul peretilor etc. Peria centrala este prevazuta cu peri si lamele din cauciuc cu design de tip V. Nu zgarie podeaua si ajuta robotul sa stranga mai usor praful, murdaria, firele de par si alte impuritati.

In plus, puterea de aspirare este imbunatatita, iar dispozitivul va reusi sa curete murdaria in profunzime.

Sistem de filtrare

amXea E35 include un sistem de filtare format din filtru primar si filtru HEPA. Filtrele sunt localizate in zona superiaora a recipientului de praf avand rolul de a capta si retine praful, alergenii si alate particule nocive. Ulterior, aerul eliberat va fi mult mai curat si lipsit de impuritati.

In plus, este important sa specificam faptul ca aceste filtre trebuie intretinute. Astfel, daca va doriti performante constante, atunci va trebui sa le mentineti curate si sa le schimbati ori de cate ori este necesar.

Moduri multiple de aspirare

Robotul amXea include nu mai putin de cinci moduri de aspirare care se potrivesc diverselor situatii. Astfel, discutam despre modul Auto, Single Room, Spot, Edge si Max Mode.

Modul auto face ca robotul sa planifice si sa execute curatarea prin miscari in linie dreapta, de inainte si inapoi. Este, practic, modul standard si, probabil, cel pe care il veti folosi si cel mai des.

Modul Single Room este utilizat pentru curatarea unei singure camere din locuinta.

Modul Spot implica aspirarea detaliata a unei anumite zone, cu un diametru mai mic, in jurul unui punct de pornire pe care il selectati.

Modul Edge este indicat pentru curatarea zonelor mai greu accesibile. Devine util atunci cand trebuie sa aspire marginile obiectelor fixe, precum dulapuri, comode ori alte piese de mobilier, colturile camere si de-a lungul peretilor.

Modul Max este ideal pentru o curatare profunda a locuintei, sporind puterea de aspirare.

Rotile auto-ajustabile fac ca aparatul sa treaca mai usor de la un tip de podea la altul. In zona frontala, include o roata rotativa, iar in partea din spatee, roti mari din cauciuc ce permit aparatului sa depaseasca obstacole mai usor. Astfel, va putea trece praguri cu inaltimi de pana la 1.5 cm.

Recipientul de praf ofera o capacitate generoasa de 600 de ml, ceea ce face sa nu fie necesara intreruperea activitatii aparatului pentru golirea acestuia. Puteti face acest lucru dupa terminarea sesiunii de aspirare.

amXea E35 Negru, W pareri

Baterie Li-ion 2500 mAh

Robotul include acumulator cu o capacitate de 2500 mAh, ceea ce ofera o autonomie de pana la 100 de minute. Astfel, cu o singura incarcare, aparatul poate acoperi o suprafata de 100-200 mp, in functie de modul de aspirare activat.

La finalul fiecarei sesiuni de aspirare, robotul se intoarce automat la statia de andocare.

Puteti controla dispozitivul atat prin intermediul aplicatiei mobile de pe telefon, cat si folosind telecomanda din dotare. Mai mult decat atat, acest robot include si afisaj electronic unde permanent vor fi afisaate nivelul bateriei, ora curenta, Wi-fi, modul de aspirare activat si asa mai departe.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 33 cm diametru si 7.4 cm inaltime, avand o greutate de 3 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Sunteti in cautarea unui robot de aspirare ieftin si bun care sa va simplifice munca? Ei bine, amXea E35 ar putea fi o varianta de luat in considerare. Din punctul meu de vedere, este un dispozitiv neasteptat de eficient care reuseste sa faca fata provocarilor cu succes. Aspira bine orice fel de suprafata, este usor de controlat si ofera o putere de aspirare buna. Este printre putinele modele din aceasta categorie de pret care include atatea functii ingenioase. Raportul calitate/pret este de departe unul excelent.

Pareri pe scurt: amXea E35 Negru

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitat/pret excelent
  • 5 moduri de aspirare
  • Wi-fi
  • Navigare girosopica
  • Capacitate mare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.