0
(0)

Aspiratorul robot amXea G1RM se evidentieaza prin functii inteligente la un pret accesibil. Cu caracteristici de ultima generatie, aparatul dispune de tehnologie Wi-fi si control de pe telefon, sistem de navigatie giroscopica si multe altele. In era tehnologiei moderne, aspiratorul robot a devenit un aliat de incredere pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. In continuare, vom discuta pe larg despre tot ce presupune acest model si daca este achizitia ideala pentru nevoile voastre.

amXea G1RM impresioneaza cu gama sa variata de functii inteligente, facandu-l un partener de incredere in eforturile de curatenie. Datorita conectivitatii Wi-Fi, utilizatorii pot controla aspiratorul robot de la distanta, asigurand o experienta de curatare convenabila si eficienta. Aplicatia dedicata pentru telefon ofera posibilitatea de a programa sau de a monitoriza starea dispozitivului in timp real.

Robotul este echipat cu o tehnologie de navigatie giroscopica, permitand aspiratorului sa se deplaseze inteligent si eficient in jurul camerei. Aceasta caracteristica asigura acoperirea intregii suprafete de curatat, evitand suprafetele deja curatate si minimizand riscul de a rata anumite zone.

Un alt aspect remarcabil al acestui aspirator robot este capacitatea sa de a aspira si spala simultan. Aceasta functie duala permite dispozitivului sa indeplineasca doua sarcini intr-un singur ciclu de curatare, contribuind la mentinerea unei curatenii deplina in locuinta dumneavoastra.

Cu senzori avansati anti-cadere si anti-coliziune, amXea G1RM navigheaza cu usurinta in jurul obiectelor din casa si evita pericolele, cum ar fi scarile sau obiectele fragile. Aceasta tehnologie asigura nu doar o curatare eficienta, ci si protejeaza dispozitivul de deteriorari accidentale.

Statia de andocare a aspiratorului amXea G1RM nu este doar un loc de reincarcare, ci si un colector de praf cu o capacitate generoasa de 2.8 litri. Aceasta caracteristica permite aspiratorului sa aspire pentru o perioada mai lunga fara a necesita golirea frecventa a colectorului, facilitand astfel intretinerea dispozitivului.

Cu o autonomie impresionanta de 120 de minute, robotul de aspirare poate acoperi cu succes zonele mari in timpul unei singure sesiuni de curatare. Capacitatea recipientului de praf de 250 de ml si filtrul HEPA asigura o colectare eficienta a particulelor fine, contribuind la imbunatatirea calitatii aerului in locuinta.

Dimensiunile aparatului sunt de 33 cm diametru si 7.4 cm inaltime, avand o greutate de 5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot amXea G1RM reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un dispozitiv inteligent, eficient si accesibil. Cu functii precum aspirare si spalare, navigatie giroscopica si conectivitate Wi-Fi, acest aspirator se dovedeste a fi un partener de incredere in mentinerea curateniei in casele noastre aglomerate. Ofera performante bune si functii inteligente, toate la pun pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: amXea G1RM Alb-Violet

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Wi fi si control de pe telefon
  • Functie de auto-curatare
  • Functie de spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *