Samsung VR20M707HWS/GE este un robot de aspirare pe care Samsung ni-l propune si despre care am ales sa discutam astazi. Avand in vedere ca am discutat cu cativa utilizatori care au preintampinat ceva probleme, am fost destul de reticient atunci cand am ales sa testez modelul in discutie. Daca ma intrebati pe mine, analizand produsul, in primul rand, prin prisma pretului de achizitie, nu cred ca ar mai fi trebuit sa existe vreo problema la nivel functional ori, poate, cumparatorii care au avut probleme au fost, pur si simplu, ghinionisti.

Sa incepem cu modul in care Samsung VR20M707HWS/GE reuseste sa isi faca treaba. Avand o putere de 130 W aspira eficient atat podele dure, cat si mochete sau chiar covoare cu peri scurti. Ajunge foarte bine si prin zone mai dificile cum ar fi marginile mobilei, colturi peretilor si asa mai departe, iar acest lucru se datoreaza periei cu peri aspri care se afla in partea din fata. In momentul in care aparatul interactioneaza cu mobila sau peretele, functia Auto Shutter se activeaza, iar aparatul se lasa in jos astfel incat sa creeze o bariera ce determna curatarea mai eficienta a cantitatilor mari de praf. In plus, in momentul in care detecteaza mochete, covoare sau carpete, puterea de aspirare creste.

De asemenea, o tehnologie care mi-a placut si  care, recunosc, ca nu am intalnit-o pana acum la modelele testate este Point Cleaning. Aceasta presupune proiectarea unui fascicul de lumina in zona unde doresti ca robotul sa vina sa aspire, iar acesta se va deplasa imediat in locul respctiv. Trebuie sa aveti in vedere ca distanta de la locul unde doriti sa ajunga si aparat, nu trebuie sa fie mai mare de 0.5 metri. In plus, este prezenta si tehnologia Wi-fi ce permite controlarea aparatului prin intermediul aplicatiei mobile, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Samsung VR20M707HWS/GE presupune trei moduri de curatare (Spot, Manual, Auto) si trei moduri de aspirare (Quiet, Normal, Max). Este prezenta si si functia timer ce permite programarea aparatului astfel incat sa aspire saptamanal in ziua/zilele la ora dorita, indifernet daca sunteti prezenti sau nu la domiciliu. Ideal ar fi sa nu uitati sa lasati usile deschise in locuinta, pentru a putea patrunde in toate incaperile. La finalul sedintei de aspirat, robotul se intoarce singur la statia de andocare. Recipientul unde este colectata toata murdaria ofera o capacitate de 0.3 litri. Este suficient de incapator incat sa nu fie nevoie intreruperea sesiunii de aspirare pentru golirea acestuia.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, as spune ca este un nivel rezonabil, inregistrand 77 dB. Cu siguranta nu este cel mai silentios model pe care l-am incercat pana acum, insa nici foarte galagios incat sa deranjeze vecinii. Dimensiunile acestuia sunt de 34 cm latime si 9.7 cm inaltime, avand o greutate de 4.3 kg.

Concluzii si Pareri

Samsung VR20M707HWS/GE este un robot care aspira, in general, bine toate tipurile de suprafete pe care a ajuns. In principiu, reuseste sa mentina eficient curatenia, iar functia de control Wi-fi este utila, chiar daca aplicatia ofera informatii destul de basic. Pe de alta parte, nu pot spune ca are cea mai buna orientare in spatiu, s-a intamplat ca uneori sa omita anumite suprafete sau zone, iar atunci a trebuit sa fim atenti pentru a il retrimite in locurile respective. Din punctul meu de vedere, pretul putea fi ceva mai mic, chiar daca nu este exagerat de mare, insa cu o reducere de pret poate prindeti o oferta chiar convenabila.

Review pe scurt: Samsung VR20M707HWS/GE

8.6

Pret

8.0/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

8.0/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Putere de aspirare destul de buna
  • Telecomanda, Wi-fi
  • Point Cleaning
  • 3 moduri de curatare
  • Timer

Contra

  • Orientarea in spatiu putea fi mai buna

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *