Concept VR1000 este o varianta de robot de aspirare foarte accesibila ca pret, dar care va poate ajuta sa intretineti curatenia mai usor intr-un apartament. Daca este sau nu o optiune buna de luat in considerare si pentru locuinta voastra, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de aspirare Concept VR1000 poate aspira si curata in acelasi timp, fiind dotat atat cu recipient pentru curatarea uscata, cat si  pentru curatarea umeda. Primul are o capacitate de 500 de ml, suficienta incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti activitatea aparatului pentru a goli rezervorul de praf. Daca activati si functia mop, aparatul va putea aspira si curata in acelasi timp. Mopul este prevazut si cu o carpa din microfibra ce capteaza  murdaria si lustruieste pardoseala in timpul curateniei. Carpa poate fi usor de detasat si o veti putea spala ulterior in masina de spalat rufe.

Aparatul este prevazut cu motor digital BLDC ce ofera un mod de functionare mai silentios, iar aparatul in sine este mai fiabil, economic si prezinta o drata de viata mai mare. Prezinta trei nivele de perforamnte, ce variaza in functie de modul de curatare setat. Prezinta o autonomie de pana la 80 de minute, suficient de mare incat sa poata face fata cu succes suprafetei unui apartament.

Concept VR1000 este pervazut cu tehnologia de navigatie SpaceTec 2.0  ce este controlata de un algoritm inteligent ce gestioneaza eficient toata suprafata de curatare si imparte spatiile foarte bine. Dispune de 20 de senzori inteligenti ce impiedica impactul cu obstacolele care ii ies in cale si nu permite caderea de la inaltime sau pe scari.

In cazul in care s-ar intampla ca aparatul sa se descarce inainte de a isi fi terminat treaba, acesta se va duce automat la statia de andocare, iar dupa ce bateria s-a incarcat, isi va relua activitatea. Interesant de stiut este si faptul ca vine la pachet si cu o banda magnetica ce deserveste drept perete virtual. Acest lucru inseamna ca puteti delimina clar zonele in care nu doriti sa patrunda robotul din diverse motive.

Aparatul este prevazut si cu niste roti mari care au capacitatea de a trece peste praguri si obstacole cu inaltimea de pana la 1.5 cm. In partea de jos, este prevazut si cu o perie principala ce directioneaza murdaria catre recipientul de colectare si doua perii laterale foarte utile pentru curatarea de-a lungul peretilor, mobilierului, colturile camerei si alte zone greu accesibile. In plus, filtrul HEPA 13 din dotare are capacitatea de a capta chiar si cele mai fine particule de praf, acarieni si alegeni.

Concept VR1000 review

Concept VR1000 dispune de patru moduri de curatare si anume: modul space in care aparatul se misca sistematic in linii ce acopera intreg spatiul, iar la final curata zonele de-a lungul peretilor, modul turbo in care robotul face miscare in spirala si aspira la putere maxima anumite locuri, modul perimetral in care se obtine o curatare perfecta de-a lungul peretilor si modul manual ce permite directionarea aparatului de catre utilizator acolo unde aveti nevoie. Acest lucru il puteti face folosind telecomanda din dotare, ce ofera un meniu facil.

Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara statia de incarcare, doua carpe mop, adaptor cu lungimea cablului de alimentare de 150 cm, patru perii laterale, doua filtre HEPA, telecomanda si banda magnetica de 2 metri.

Dimensiunile robotului de aspirare Concept sunt de 33 cm dimaetru si 7.5 cm inaltime, avand o greutate de 2.63 de kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Concept VR1000 este un robot de aspirare ieftin, dar cu care va puteti face treaba fara probleme. Aspira eficient toate tipurile de suprafete, este usor de controlat si dispune de mai multe moduri de aspirare, pentru a putea face fata cu succes diverselor situatii ce pot aparea. In ansamblu, va poate ajuta fara probleme sa mentineti curatenia mai usor, iar raportul calitate/pret este unul convenabil.

Recenzii pe scurt: Concept VR1000

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • 4 moduri de aspirare
  • Naavigatie Space Tec
  • Filtru HEPA
  • Aspirare si spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *