Concept VR2020 face parte din gama robotilor de aspirare ieftini, dar  care pot deveni un ajutor de nadejde in locuinta voastra. Depinde foarte mult de asteptarile pe care le aveti de la un astfel de aparat, precum si la performantele pe care v-ati dori sa le atinga. Insa, mai intai este util sa aflati cu ce dotari vine la pachet acest produs pentru a vedea care este potentialul sau de a face fata conditiilor din locuinta voastra.

Robotul de aspirare Concept VR2020 prezinta atat aspirare uscata, cat si aspirare umeda; aspirarea uscata fiind potrivita pentru orice fel de podele de la cele dure – parchet, gresie etc pana la covoare si mochete, in timp ce aspirarea umeda este potrivita exclusiv suprafetelor dure. Aparatul este prevazut cu tehnologia de navigatie GyroTec 2.0 care il ajuta sa se orienteze eficient in spatiu si sa gestioneze procesul de curatenie impartind spatiile din locuinta. Rotile destul de mari il ajuta sa depaseasca fara probleme pragurile si obstacolele cu inaltimea maxima de 1.5 cm.

Robotul vine la pachet si cu o banda magnetica ce va va ajuta sa creati un perete virtual excelent in situatiile in care aveti anumite locuri in casa in care nu ati vrea sa ajunga aparatul. Practic, odata amplasati acesti pereti virtuali, aparatul nu va trece dincolo de ei, ci isi va continua activitatea acolo unde ii este permis.

Daca va doriti o igienizare optima a locuintei, aveti posibilitatea ca in momentul in care porniti functia de spalare sa adaugati in recipientul de apa anumiti dezinfectanti. Este foarte util de stiut acest lucru in special daca aveti copii mici sau chiar si animale de companie.

Concept VR2020 este prevazut cu doua recipiente pentru curatarea uscata si pentru curatarea umeda. Primul recipient ofera o capacitate de 600 de ml si este folosit pentru curatarea clasica, iar daca atasati mopul puteti aspira si sterge in acelasi timp podeaua. Astfel, veti putea realiza doua lucruri deodata in timp util. Mopul este prevazut cu o carpa din microfibra ce prinde murdaria de ea. Aceasta este usor de detasat si poate fi spalata si in masina de spalat rufe.

In acelasi timp, robotul Concept a fost dotat si cu o tehnologie UVC de sterilizare a carei radiatii ultraviolete de tip C perturba structura ADN-ului celular al bacteriilor, virusurilor si a altor microorganisme daunatoare, prevenind multiplicarea lor. Aceasta tehnologie este folosita de regula in dezinfectarea apei, a aerului ori in industria alimentarea si farmaceutica. Astfel, puteti dezinfecta si fara a folosi substante chimice. In plus, datorita tehnologiei Wi-fi prin intermediul aplicatiei mobile, puteti controla modul de sterilizare, puteti opri aspirarea sau reduce viteza. In plus, puteti activa si lumina UVC in timpul curatarii standard.

Robotul aspirator Concept VR2020 este alimentat cu baterie Li-Ion de 2600 mAh de calitate buna si capacitate mare, oferind o autonomie de pan ala 120 de minute cu o singura incarcare. Astfel, poate face fata si suprafetei apartamentelor mai mari.

Robotul este dotat cu o perie principala si alte doua perii laterale. Peria principala se prezinta sub forma de spirala este alcatuita dintr-o combinatie de perii si lamele din cauciuc. Periile laterale extind, practic, aria de aspirare a aparatului curatand foarte bine zone mai dificile cum sunt cele in jurul peretilor, mobilierului, in colturile camerelor si asa mai departe.

Robot de aspirare Concept VR2020 review

De asemenea, aveti posibilitatea de a folosi functia speciala pentru covoare Carpet turbo daca aveti instalata o perie de covor in aparat. Se activeaza in momentul in care robotul intalneste un covor inc asa, crescand automat puterea de aspirare. Dupa ce reveni pe podelele dure, acesta isi reia setarile anterioare.

Aplicatia  mobila Concept Home este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android, si ofera o gama ampla de setari. De exemplu, puteti programa curatarea oricand si de oriunde, puteti monitoriza in timp real activitatea aparatului sau chiar puteti monitoriza starea consumabilelor. In plus, aparatul dispune si de patru moduri de curatare pe care le puteti selecta, deopotriva, din aplicatie. Modul Auto Smart deplaseaza aparatul sistematic in linii pe toata suprpafata ce o are de curatat, in final, urmand curatarea de-a lungul peretilor. Modul Local Turbo presupune deplasarea in spirala si aspirarea la putere maxima a unui loc. Modul Periferic presupune curatarea eficienta de-a lungul peretilor, iar modul manual permite ghidarea manuala din aplicatie a aparatului pentru a ajunge exact acolo unde aveti nevoie.

Aspiratorul robot Concept VR2020 este preavzut cu sistem de filtrare TripleAirClean ce implica filtrarea in trei etape cu un filtru HEPA 13 care elimina pana la 99.9% din particulele nocive din aer.

Indata ce aparatul si-a terminat treaba, revine automat la statia de andocare.

Modelul in discutie vine la pachet cu urmatoarele accesorii: statia de andocare, peria principala pentru covoare, doua filtre HEPA 13 si filtru de spuma, telecomanda cu afisaj LED, perie de curatare, patru perii laterale, doua carpe pentru mop si o banda magnetica.

Robot de aspirare Concept VR2020 recenzii

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Concept VR2020 este o varianta de robot de aspirare care se descurca eficient, se orienteaza destul de bine in spatiu, iar aplicatia mobila il face foarte usor de controlat. Pentru cei mai putin in pas cu tehnologia, trebuie sa stiti ca aparatul vine la pachet si cu telecomanda care este, deopotriva, extrem de utila. Isi face treaba eficient atat pe partea de aspirare uscata, cat si pe partea de aspirare umeda, iar autonomia este mai mult decat suficienta. Foarte putin probabil ar fi sa se descarce inainte ca aparatul sa isi termine treaba. Daca sunteti in cautarea unui robot aspirare ieftin si bun, atunci acest model de la Concept poate fi o solutie convenabila.

Review pe scurt: Concept VR2020

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspira, Sterge si Sterilizeaza
  • Autonomie foarte buna
  • Tehnologie Wi-fi
  • 4 moduri de curatare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *