ROWENTA Explorer Allergy Serie 40 RR7245WH este o varianta de robot de aspirare foarte accesibila ca pret, ce poate fi avantajoasa si pentru o persoana cu un buget mai mic. Daca va intrebati cat de eficient este un model atat de ieftin, va propun sa urmariti in continuare tot ceea ce voi avea de spus despre robot.

In primul rand, trebuie sa stiti ca aceasta varianta de robot de la Rowenta este prevazut atat cu functia de aspirare, cat si cu cea de spalare. In ceea ce priveste aspirarea, in general, se descurca destul de bine pe suprafata podelelor dure, dar si a covoarelor, insa cu peri mai mici. De regula, cam orice robot de aspirare este in dificultate atunci cand vine vorba despre covoare cu peri lungi.

Pe de alta parte, cand vine vorba despre functia mop, trebuie mentionat faptul ca aceasta va fi folosita doar pe suprafata podelelor dure – parchet, gresie, marmura etc, si nu pe suprafata covoarelor sau a mochetelor. Eficienta acestei functii depinde si de asteptarile pe care  le aveti. Din punctul meu de vedere, reuseste destul de bine sa intretina podeaua curata, insa daca discutam despre noroi uscat, lucrurile se complica si s-ar putea sa fie nevoie totusi de curatarea zonelor respective cu un mop clasic.

Un avantaj al acestui aspirator robot se refera la existenta functiei Wi-fi care permite controlarea aparatului de pe telefonul mobil chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Prin intermediul aplicatiei mobile, poti porni aparatul, poti selecta unul dintre modurile de curatare – auto pentru navigare amanuntitaevitand obstacolele, auto expres pentru navigare automata 30 de minute oferind rezultate mai rapide si mod margine pentru curatare eficienta de-a lungul peretilor si plintelor, iar in tot acest timp vei putea monitoriza aparatul in aplicatia pentru a vedea pe unde se afla si ce zone a reusit sa curete. In plus, primesti notificari in timp real referitoare la activitatea aparatului, dar si intretinerea sa. Cu alte cuvinte, cand devine necesara inlocuirea consumabilelor pentru a nu afecta calitatea aspirarii, vei fi notificat din timp.

Mai mult decat atat, aparatul poate fi programat in avans pentru a face curatenie in anumite zile ale saptamanii si in anumite intervale orare.

Robotul de aspirare ROWENTA Explorer Allergy Serie 40 RR7245WH este prevazut cu sistem de filtrare avansat, reusind sa capteze particulele de praf si acarieni, astfel ca poate fi eficient si pentru persoanele care sufera de diverse forme de alergii. Totodata, recipientul unde este colectata murdaria ce ofera o capacitate de 250 ml este foarte usor de detasat si de golit, iar lavetele pentru curatarea podelelor  pot fi spalate si in masina de rufe. Nimic mai simplu!

Aparatul este dotat si cu senzori ce impiedica interactionarea cu anumite obstacole, precum si senzori ce previn caderea aparatului de la inaltimi mari. Insa, inainte de a porni aparatul, aveti in vedere eliminarea obstacolelor din calea sa pentru a isi putea face treaba cat mai bine, precum si deschiderea usilor in incaperile unde ati dori sa ajunga.

In ceea ce priveste autonomia, aceasta ajunge pana la 150 de minute, suficienta pentru a aspira un aparatament spatios sau chiar o casa.

Produsul are o inaltime de 8 cm si cantareste doar 3.6 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

ROWENTA Explorer Allergy Serie 40 RR7245WH  este o varianta ieftina, dar care se descurca destul de bine, astfel ca daca esti  in cautarea unui produs ieftin si eficient, am putea spune ca modelul analizat poate fi o solutie. Aspira destul de bine, patrunde usor in toate zonele unde are acces si este usor de programat. Recomandarea mea ar fi, la  fel ca in cazul oricarui aspirator robot, sa mascati sau sa ridicati cablurile inainte ca aparatul sa isi inceapa treaba, fiindca exista riscul de a se incurca foarte usor in ele. In ansamblu, este un produs ce vine la pachet cu un raport calitate/pret convenabil.

Review pe scurt: ROWENTA Explorer Allergy Serie 40 RR7245WH

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Functie Wi-fi
  • Aspirare si spalare
  • 3 moduri de aspirare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *