amXea SJS-J277-S este un robot de aspirare foarte util fie ca locuiesti la casa, fie ca locuiesti la bloc, fiindca, practic, reuseste sa faca treaba in locul tau. Asigura atat aspirare uscata, cat si aspirare umeda, astfel ca va elimina atat resturi solide de murdarie, cat si lichidele scurse pe podea.

Robotul de aspirare amXea SJS-J277-S prezinta o putere de aspirare de 24 W si o autonomie de circa 80-90 de minute. Gratie senzorilor avansati din dotare, aparatul reuseste sa scaneze incaperea si sa optimizeze procesul de aspirare, Periile laterale colecteaza si directioneaza praful cu miscari circulare din zone precum colturile incaperii, de-a lungul peretilor si asa mai departe. Peria centrala realizata din cauciuc si par reuseste sa previna rasucirea firelor de praf, crescand capacitatea de aspirare. Praful si murdaria sunt colectate intr-un recipient special cu capacitatea de 0.7 litri care ar fi bine sa fie golit dupa fiecare sesiune de aspirare.

Aparatul prezinta mai multe moduri de aspirare, in functie de situatie:

  • Auto – curata aleator intreaga locuinta.
  • Zig-Zag – realizeaza miscari in mod sistematic inainte-inapoi.
  • Spot – vizeaza curatarea in detaliu a unei anumite zone.
  • Edge – se contreaza asupra zonelor greu accesibile.

De asemenea, functia timer pre-set-hour permkite programarea activitatii aparatului, in fiecare zi la o anumita ora. Reuseste sa aspire eficient orice tip de suprafete dure, chiar si mochete sau covoare cu peri scurti.

Este important de stiut faptul ca acest aparat reuseste sa indeplineasca foarte bine si rolul de mop. Trebuie doar sa inlocuiti recipientul de praf cu cel pentru apa, cel din urma avand o capacitate de 300 ml. Aceasta functie poate fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Mai mult decat atat, amXea SJS-J277-S este dotat si cu filtru HEPA care are rolul de a capta particulele de praf din aer, ulterior, eliminand un aer mult mai curat. Poate functiona fara probleme in absenta voastra de la domiciliu, fiind dotat atat cu senzori anti-coliziune ce previne interactiunea cu obstacolele, cat si senzori anti-cadere ce previn caderea robotului de pe trepte sau alte zone inalte. La finalul fiecarei sesiuni de aspirat, robotul se retrage singur la statia de andocare.

Poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si a telefonului mobil prin Wi-fi. Ultima varianta permite controlarea acestuia chiar si cand nu sunteti prezenti la domiciliu. In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios inregistrand numai 60 dB. Dimensiunile acestuia sunt 32 cm latime si 8 cm inaltime, alaturi de o greutate de 3 kg.

Concluzii si Pareri

amXea SJS-J277-S poate fi un ajutor de nadejde in orice locuitna si pot spune ca isi face treaba mai bine decat m-as si asteptat. Robotii de aspirare de la amXea ma conving pe zi ce trece cel unul dintre cele mai bune rapoarte calitate/pret de pe piata. Din punctul meu de vedere, merita achizitionat fiindca isi face treaba fara probleme. Singurul aspect de care as putea sa ma leg, dar care nu reprezinta o reala problema este autonomie ceva mai mica decat a altor modele, insa va asigur ca este suficienta si asa si, cu siguranta, nu va ajunge sa se descarce si sa intrerupa sesiunea de aspirat.

Recenzii pe scurt: amXea SJS-J277-S

9.7

Pret

10.0/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 4 moduri de curatare
  • Tehnologie Wi-fi
  • Filtru HEPA
  • Aspirare si spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *