amXea SJS-J277-S este un ajutor de nadejde fie ca locuiesti la bloc, fie la casa, ce reuseste sa aspire eficient intreaga suprafata fara sa fie necesara interventia ta. Mai mult decat atat, dupa aspirare, poate curata si podelele, insa mai multe detalii va vom oferi in cele ce urmeaza.

Robotul de aspirare amXea SJS-J277-S este prevazut cu o putere de 24 W, reusind sa aspire eficient atat podelele dure, cat si covoarele, insa nu cu peri foarte lungi. Beneficiaza de sistem  avansat de monitorizare a spatiului de curatat, asigurand un proces de aspirare optimzat. Sistemul Smart navigation are la baza o serie de senzori ce reusesc sa scaneze incaperea si sa realizeze cel mai eficient traseu pentru o curatare potrivita a locuintei. Mai mult decat atat, memoreaza spatiile pe care deja lea-a parcurs, concentrandu-se pe cele ce urmeaza a fi curatate.

Aparatul presupune un sistem de curatare in trei pasi folosind doua perii laterale si o perie centrala pentru toate suprafetele.  Periile laterale capteaza cu succes praful si il directioneaza cu miscari circulare, patrunzand si in zone mai dificile cum ar fi colturile casei, de-a lungul mobilei si peretilor si asa mai departe. Peria centrala realizata din par si cauciuc previne rasicurea firelor de par, sporind puterea de aspirare.

amXea SJS-J277-S perii

amXea SJS-J277-S dispune de moduri diferite de curatare in functie de tipul podelei si incaperea unde se afla.

  • Auto este modul de curatare de baza al aparatului, parcurgand aleatoriu intreaga incapere.
  • Path vizeaza curatarea intr-un mod sistematic folosind modelul inainte-inapoi.
  • Spot permite curatarea detaliata a unei anumite zone prin miscari de spirala.
  • Edge vizeaza curatarea zonelor greu accesibile cum ar fi de-a lungul mobilei si peretilor, colturile camerei si asa mai departe.

Functia Pre-set-hour  presupune setarea aparatului pentru a incepe curatarea la o anumita ora in fiecare zi. Aspira excelent orice rest de murdarie, praf, par de la animalele de companie de pe lemn, gresie, marmura, linoleum, parchet si chiar mochete sau covoare cu fir scurt. Murdaria este colectata intr-un recipient cu o capacitate generoasa de 700 ml. Ar fi recomandata golirea acestuia dupa fiecare aspirare.

Atunci cand doriti sa folositi robotul si pe post de mop, trebuie sa stiti ca este dotat si cu un recipient pentru apa cu capacitatea de 300 de ml. Datorita design-ului special al acestui recipient, debitul apei este controlat foarte bine.

Robotul amXea SJS-J277-S este dotat si cu filtru HEPA care presupune captarea particulelor de praf din aer si eliminarea unui aer mai curat. In timpul aspirarii, reuseste sa evite foarte bine obstacolele ce ii ies in cale, datorita senzorilor anti-coliziune, 13 la numar. In plus, beneficiaza in partea din fata si de o bara din cauciuc moale care previne zgarierea mobilei. In plus, nu va cadea nici de la inaltime, cum ar fi pe scari, fiind dispune si de senzori anti-cadere.

Aparatul a fost echipat cu motor brushless ce ofera performante bune, un nivel al zgomotului redus inregistrand 60 dB, dar si o durata de utilizare mai mare aparatului. Dispune de baterie de 2000 mAh, autonomia robotului fiind de 80-90 de minute. Ar fi putut fi mai mare, insa chiar si asa, este suficienta, cu siguranta nu se va descarca inainte de finalizarea aspirarii locuintei. Are nevoie de aproximativ 3-4 ore pentru a isi incarca complet bateria. La finalul activitatii, acesta se retrage singur la statia de andocare.

Robotul poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii din dotare, dar si direct de pe smartphone. Personal, inclin mai mult spre a doua varianta pentru ca imi permite sa setez si sa pornesc aparatul chiar si atunci cand nu ma aflu acasa. Dimensiunile acestuia sunt de doar 32 cm latime si 8 cm inaltime, cantarind 3 kg.

Concluzii si Pareri

amXea SJS-J277-S este un model de robot de aspirare cu totul interesant, ce nu doar aspira, ci si spala eficient podelele, mentinand foarte bine curatenia in locuinta. Ce imi place cel mai mult la el este aspirarea destul de buna a podelelor si faptul ca le poate spala, diversele moduri de aspirare si, mai ales, ca il pot controla de pe telefonul mobil. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul excelent.

Recenzii pe scurt: amXea SJS-J277

9.9

Pret

10.0/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie Mop, 4 moduri de aspirare
  • Tehnologie Wi-fi, Telecomanda
  • Recipient mare, Filtru HEPA
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *