Philips SmartPro Active FC8810/01 este un robot de aspirare foarte interesant, dotat cu senzori inteligenti, ce reuseste sa faca treaba in locul tau. Face fata cu brio atat intr-un apartament, cat si intr-o casa, autonomia de 90 de minute permitandu-i sa faca o treaba buna in ambele situatii.

Robotul de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01 este prevazut cu sistem de detectare inteligent, avand in dotare nu mai putin de 22 de senzori, un giroscop si un accelerometru ce reusesc sa identifice eventualele obstacole sau alte pericole ce ii ies in cale. In general, nu se blocheaza, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca nu va putea urca, dupa cum spun si producatorii, covoare mai inalte de 2 cm. Drept sa va spun, a intampinat ceva probleme si atunci cand a intalnit covoare cu o grosime chiar mai  mica de 2 cm, insa pot spune ca este destul de ambitios si nu se “lasa pagubas” tocmai usor. Cei 6 senzori cu infrarosu reusesc sa detecteze obstacolele precum peretii, lampile, cablurile etc, pentru a le evita.

Functia de programare permite programarea saptamanala, astfel incat sa aspire singur in anumite zile la ore prestabilite. La finalul fiecarei sesiuni de aspirare, aparatul se retrage singur la statia de andocare. Primele doua perii lungi reusesc sa impinga resturile de mrudarie si praf pe traseul robotului, iar capul de aspirare colecteaza murdaria eficient. Toata murdaria este colectata intr-un recipient ce preiznta o capacitate de 0.4 litri. Nu este foarte mare, dar este suficient incat sa nu fie necesara intreruperea aspirarii pentru a il goli, ci puteti face acest lucru dupa fiecare sesiune de aspirare.

Personal, apreciez in mod deosebit la el si modul foarte silentios de operare. In acest sens, inregistreaza numai 58 dB, deci il puteti porni la orice ora fara teama ca va veti deranja vecinii. In plus, fiind mic va patrunde cu usurinta si in zonele greu accesibile. Greutatea acestuia este de doar 1.93 kg.

Concluzii si Pareri

Philips SmartPro Active FC8810/01 este un model de robot de aspirare foarte util in orice locuinta, ce permite aspirarea eficienta a locuintei fara sa depuneti niciun pic de efort. In plus, il puteti controla si prin intermediul telecomenzii, insa sa il ghidati pentru a aspira anumite zone va fi destul de ciudat, insa nu imposibil. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

Review pe scurt: Philips SmartPro Active FC8810/01

9.1

Pret

8.8/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

8.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Telecomanda
  • Foarte silentios
  • Senzori cu infrarosu

Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *