Taurus Hexa Striker este un model de robot foarte ieftin, de aceea, cand am decis sa il testez, am fost destul de rezervat in ceea ce priveste performantele acestuia, in sensul ca am vrut sa fiu cat se poate de realist. In mare parte, as putea spune ca am avut dreptate sau poate, pe alocuri, l-am subestimat, insa o sa va vorbesc putin despre constatarile pe care le-am facut si ramane la latitudinea voastra daca merita achizitionat.

In general, robotul de aspirare Taurus Hexa Striker se descurca binisor pe podelele dure, insa am remarcat ca nu aspira tocmai perfect colturile. Pragurile le trece, insa cu conditia sa nu fie prea inalte, caci, in caz contrar, exista o problema. In ansamblu, reuseste sa mentina curatenia in casa, fiind o solutie pentru cei ocupati, insa, parerea mea este ca nu ar trebui sa aveti asteptari exagerat de mari. Murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 400 de ml, suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea antrenamentului pentru a il goli. Este suficient daca faceti acest lucru la finalul aspirarii.

In ceea ce priveste autonomia produsului, din punctul meu de vedere, este suficienta cel putin pentru o garsoniera sau un apartament ajungand la 60 de minute. Nu mi s-a intamplat sa se descarce inainte sa isi termine treaba fiind testat pe o suprafata de 65 mp.

Totodata, este un aparat destul de mic ce are o latime de 23 cm si o inaltime de 9 cm, patrunzand usor si in zone greu accesibile cum ar fi cele de sub mobila, fotolii, canapele etc. Greutatea acestuia este de doar 1.9 kg.

Concluzii si Pareri

In opinia mea, Taurus Hexa Striker este un robot potrivit celor care locuiesc in garsoniere sau in apartamente, ce nu sunt dispusi sa faca o investitie prea mare pentru un astfel de produs. Desi, dupa parerea mea, merita achizitionat un model mai scump fiindca un astfel de electrocasnic merita pe deplin, totusi, fiecare stim cum ne organizam bugetul si motivul pentru care preferam sa nu facem totusi o investitie prea mare. In ansamblu, raportul calitate/pret este unul corect si cu siguranta se ridica la nivelul asteptarilor voastre cat timp acestea sunt unele realiste.

Recenzii pe scurt: Taurus Hexa Striker

8

Pret

8.8/10

Calitate

7.5/10

Rezistenta

8.8/10

Functii

7.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Filtru lavabil
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu este foarte eficient pe covoare

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *