Hoover RoboCom3 RBC040/1 011 este un robot de aspirare rezonabil din perspectiva performantelor, ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Un avantaj foarte important ar fi faptul ca este ceva mai mic ca inaltime, astfel ca va putea patrunde cu foarte mare usurinta sub mobilier.

Aspiratorul robot Hoover RoboCom3 RBC040/1 011 se descurca eficient pe suprafata podelelor dure de toate tipurile, oferind o autonomie destul de buna de 90 de minute. Are la baza sistemul de navigatie AAI – Algorithmic Advanced Intelligence ce foloseste un algoritm special pentru curatarea intregii locuinte. Dispune de 5 senzori anti-cadere, ceea ce inseamna ca poate functiona fara probleme nesupravegheat. IN plus, beneficiaza de o margine moale de cauciuc ce previne zgarierea mobilierului.

In partea superioara, se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva ce permite setarea si controlarea facila a aparatului. Il putem programa foarte usor pentru a incepe aspirarea in zilele dorite la o anumita ora, fara sa fie necesara prezenta voastra la domiciliu. Datoria voastra este doar sa deschideti usile prin casa si sa eliminati eventualele obstacole. In plus, la finalul aspirarii, robotul se retrage automat la statia de andocare.

In partea de jos, dispune de o perie principala si una laterala, prima captand murdaria ce apare pe traseul aparatului, iar cea de-a doua impinge murdaria de-a lungul peretilor si mobilierului sau din colturi. Observati ca aceste perii sunt realizate din cauciuc, asadar, in opinia mea, cel mai bine functioneaza pe podelele dure si mai putin pe covoare.

Hoover RoboCom3 RBC040 1 011 perii

Pe de alta parte, este de apreciat existenta celor 9 programe de aspirare, precum si recipientul cu capacitatea de 0.5 litri ce nu va necesita curatare in timpul sesiunii de aspirare. In plus, filtrul cu care a fost prevazut poate fi spalat, ceea ce inseamna ca nu va necesita inlocuire periodica si, deci, costuri suplimentare.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 60 dB. Dimensiunile acestui robot sunt de 32.4 cm diametru si 6.8 cm inaltime, cantarind 2.26 kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Hoover RoboCom3 RBC040/1 011 este potrivit pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare pentru o achizitie pe masura si care doresc sa mentina curatenia in locuinta cu un efort mai mic, dar care nu au nici foarte multe covoare. Performantele acestuia sunt acceptabile, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este direct proportional, deci corect. Mai jos va las doua oferte de pret de la magazine diferite pentru a vedea care este cea mai convenabila in momentul accesarii.

Opinii pe scurt: Hoover RoboCom3 RBC040/1 011

8.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

8.2/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • 9 programe
  • Programabil
  • Silentios

Contra

  • Nu este atat de eficient pe covoare

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.