Karcher RC 3 este un model de robot de aspirare mai putin popular ce reuseste sa mentina curatenia destul de bine in locuinta. Este cu atat mai util mai ales daca aveti copii mici sau animale de companie. Personal, sunt in situatia in care am animale de companie in casa si care in anumite perioade ale anului lasa mult par pe podea si covor, pe care sunt nevoit sa il curat periodic. Am fost placut surprins sa remarc ca robotul analizat reuseste sa faca treaba foarte bine in locul meu si m-am gandit sa ii acord o sansa.

Robotul de aspirare Karcher RC 3 se descurca eficient pe toate tipurile de podele dure si chiar pe covoare sau mochete. In principiu, covoarele ar trebui sa aiba cel mult peri medii pentru o eficienta pe masura asteptarilor. Beneficiaza de doua perii speciale si o perie laterala suplimentara ce reusesc sa curete foarte bine colturile peretilor, margini si asa mai departe, indepartand astfel foarte bien murdaria in zone mai putin accesibile. Produsul poate functiona si in absenta noastra de la domiciliu, fiindca beneficiaza de senzori performanti care identifica obstastacolele care ii apar in cale sau scarile. Toata murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 0.35 de litri, suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea aspirarii pentru a il goli. Recomandarea mea este ca la finalul fiecarei aspirari, sa detasati cu grija recipientul si sa aruncati murdaria colectata.

Karcher RC 3 presupune doua moduri de curatare si anume – curatare automata si curatare spot. Cea de-a doua varianta presupune curatarea unei anumite zone dorite, inlocuind cu succes clasica matura cu faras.

Apreciez faptul ca este prezenta tehnologia Wi-fi ce permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil chiar si atunci cand nu ne aflam acasa. Practic, putem porni aparatul de la serviciu sau din oras, sa isi faca treaba pana vom ajunge acasa. In plus, pe aplicatie putem verifica progresul curateniei, locurile pe unde robotul a trecut si asa mai departe. La finalul fiecarei sesiuni de aspirare, robotul se retrage automat la statia de andocare.

Autonomia produsului este cuprinsa intre 90-120 de minute, in functie de modul de operare. In principiu, este suficient de mare incat sa nu se descarce inainte de a isi termina treaba. In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este tocmai cel mai silentios model, inregistrand in acest sens 71 dB. Dimensiunile modelului analizat sunt de 34 cm latime si 9.6 cm inaltime, cantarind 3.6 kg.

Concluzii si Pareri

Karcher RC 3 este un robot care m-a surprins in mod placut ce reuseste sa mentina foarte bine curatenia in locuinta. Personal, apreciez la el faptul ca dispune de tehnologia Wi-fi si, implicit, de posibilitatea de a controla aparatul direct de pe telefonul mobil. Fiindca in general, isi face treaba eficient, in opinia mea, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Opinii pe scurt: Karcher RC 3

9.4

Pret

8.8/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tehnologie Wi-fi
  • 2 moduri de curatare
  • Senzori avansati

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.