Concept VR3210 3in1 este un aspirator robot 3in1 ce aspira si sterge in acelasi timp, pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Dar pentru inceput, va invitam ca de fiecare ata sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile despre produs, pentru a descoperi daca este potrivit nevoilor voastre.

Aspiratorul robot Concept VR3210 3in1 este prevazut cu motor BLDC si are o putere de aspirare de 3300 Pa aspirand eficient diferite tipuri de suprafete precum podele dure sau covoare si mochete. Este prevazut cu tehnologia LED cu sterilizare UVC, navigare LaserTec 2.0 avansata ce are rolulde a scana intreaga locuinta si de a crea harti precise pentru o mai buna planificare a curateniei. In acest fel, dispozitivul se orienteaza mai bine in spatiu, sterilizeaza podeaua, nu traverseaza in mod repetat locurile deja curatate, scurtand timpul de curatare. De asemenea, gratie rotilor mari, poate trece peste obstacole cu inaltimi de pana la 1.8 cm. In momentul in care curatenia s-a incheiat, aparatul se retrage singur la statia de andocare.

Robotul integreaza sistemul de filtare in trei etape cu filtru HEPA 13 ce poate elimina pana la 99.9% dintre particule inclusiv bacterii si virusurile din aer. Astfel, este o solutie eficienta si pentru cei care sufera de alergii respiratorii.

Aparatul include doua rezervoare cu ajutorul carora se poate ocupa atat de curatarea uscata, cat si de cea umea. Primul rezervor ofera o capacitate de 600 e ml si este folosit pentru curatarea clasica la uscat, iar al doilea rezervor permite aspirarea si stergerea in acelasi timp. Integreaza un recipient clasic de praf cu un rezervor de apa contrlat electronic, astfel incat sa poata realiza doua curatari simultan in timp util.

Beneficiind de tehnologia Wi-fi, robotul poate fi controlat direct de pe telefon folosind aplicatia mobila. Astfel, aveti posibilitatea de a regla nivelul de apa in timpul spalarii, puterea de aspirarea, puteti monitoriza activitatea aparatului si verifica starea consumabilelor.

Rezervorul de apa include o laveta din microfibra, ce aduna murdaria si lustruieste eficient podeaua. Materialul poate fi indepartat usor si spalat in masina de spalat rufe.

Y-Wash reprezinta un mod eficient de stergere a podelelor, robotul deplasandu-se in forma de Y. Astfel, va trece peste fiecare bucata de podea in mod repetat si va elimina chiar si petele uscate, murdaria si alte impuritati.

O alta tehnologie interesanta integrata la nivelul acestui robot se refera la tehnologia LED de sterilizare UVC ce asigura o durata de viata de pana la trei ori mai mare spre deosebire de lampile folosite in mo obisnuit. Si aceasta poate fi controlata din aplicatia mobila functionand impreuna cu recipientul pentru praf montat.

Totodata, motorul BLDC digital fara perii ofera o multitudine de avantaje. Printre acestea se numara faptul ca asigura un mod de functionare silentios, este mai fiabil, precum si mai eficient din punct de vedere energetic, asigurand si o durata de viata mai mare. Pune la dispozitie trei niveluri de performanta ce variaza in functie de modul de curatare. Puterea de aspirare poate fi reglata manual si in functie de necesitate si nivelul de murdarie.

Acumulatorul ce are o capacitate de 5200 mAh asigura o autonomie de 250 de minute cu o singura incarcare. Aceasta poate acoperi o suprafata generoasa fiind excelent si pentru o casa.

Concept VR3210 3in1 este dotat cu doua perii principale si doua perii laterale. Periile principale pot fi schimbate in functie de suprafata care trebuie aspirata, iar periile laterale sunt eficiente pentru curatarea zonelor mai dificle de-a lungul peretilor, mobilierului, colturilor camerei si locurile greu accesibile. Peria carpet este o perie in forma de spirala ce consta intr-o combinatie de peri si lamele de cauciuc, fiind excelenta atat pentru pardoseli, cat si pentru covoare. Puteti utiliza functia Carpet turbo daca in robot este instalata aceasta perie carpet. In momentul in care detecteaza vreun covor in locuinta, functia se activeaza si puterea de aspirare a robotului creste. Peria HardFloor este potrivita pentru pardoseli dure, gratie suprafetei moi cu fibre speciale putand captura pana la trei ori mai multa murdarie, inclusiv particule miniaturale.

Robotul este prevazut si cu senzori speciali ce asigura o orientare buna de-a lungul mobilei si peretilor. Protejeaza mobilierul impotriva zgarieturile si sta la distanta de obstacolele din casa. Mai mult decat atat, gratie functiei inteligente Roomplan puteti programa curatenia pana la ultimele detalii. Puteti seta de pe telefonul programul de curatare, modul de curatare, dar si nivelul de putere de aspiratie pentru fiecare camera sau zona.

Dimensiunile produsului sunt de 35 cm diametru si 10 cm inaltime.

Concept VR3210 3în1 pareri

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Concept VR3210 3in1 este un model 2 in 1 care se descurca eficient asigurand o curatare optima intregii locuinte. Este usor de controlat chiar si de pe telefon, insa trebuie sa stiti ca vine la pachet si cu o telecomanda foarte practica. Este o solutie buna fie ca locuiti la casa sau la bloc, autonomia generoasa acopera suprafete mari, iar in ansamblu, nu am ce sa ii reprosez. In plus, raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul chiar bun.

Review pe scurt: Concept VR3210 3în1

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Tehnologie Wi-fi
  • Functii moderne
  • Aspirare si spalare
  • Usor de setat

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *