Rowenta RR8595WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy este un aparat care va poate simplifica munca si va poate ajuta sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Include sisteme inteligente si functii ce ii vor optimiza performantele. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Rowenta RR8595WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy este un model care se descurca eficient pentru a aspira atat suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor. Are la baza sistem de navigare cu laser si camera ce scaneaza intreaga locuinta, optimizand astfel traseele de aspirare. De asemenea, include si functia de spalare, astfel ca va reusi sa si curete murdaria de pe suprafata podelelor dure. Dispune de patru nivele de reglare a presiunii apei. De asemenea, ofera patru moduri de aspirare si anume: Eco, Standard, High si Boost.

Un sistem cu totul ingenios este cel de curatare automata a recipientului de murdarie. La nivelul statiei de andocare, robotul dispune de un rezervor cu capacitatea de 4.5 litri care va aspira recipientul de murdarie integrat la nivelul robotului dupa fiecare sesiune de curatenie. In acest fel, nu mai este nevoie sa interveniti voi, ci activitatea aparatului este complet automatizata.

Robotul este echipat cu o perie laterala pentru curatarea colturilor si a zonelor greu accesibile, o perie turbo pentru colectarea usoara a parului si scamelor si un mtoor digital puternic BLDC pentru o putere de aspriare fiabila, respectiv un mop Smart Aqua Power ajustabile electronic pentru curatarea optima a suprafetelor.

Puteti realiza foarte usor toate setarile dorite si veti putea monitoriza activitatea aparatului direct de pe telefonul mobil, gratie aplicatiei  mobile si a tehnologiei Wi-fi implementate. Astfel, veti avea posibilitatea chiar sa reglati si preisunea apei, modul de aspirare sau veti putea verifica starea consumabilelor pentru a sti cand trebuie curatate sau inlocuite. Tot in aplicatia mobila, veti putea viziona si harta casei. Robotul are posibilitatea de a memora pan ala trei etaje. Mai mult decat atat, dispozitivul poate trece si peste obstacole cu inaltimea de pana la 1.8 cm.

Acumulatorul ofera o autonomie de pana la 120 de minute, ceea ce permite acoperirea unei suprafete de pana la 150 de  mp, cu o singura reincarcare. Filtrul HEPA din dotare reuseste sa retina foarte bine particulele nocive din aer, ulterior, aparatul eliberand un aer mai curat.

Dispozitivul prezinta un diametru de 34 de cm si o inaltime de 9.5 cm.

Rowenta RR8595WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy pareri

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Rowenta RR8595WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy este un dispozitiv practic si util in orice locuinta. Se descurca foarte bine atat pentru a aspira si spala podelele dure, dar si pentru aspirarea covoarelor. Este usor de controlat de pe telefon si reuseste sa faca o treaba foarte bine mentinand extrem de usor curatenia in locuinta. Poate fi o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unu bun.

Review pe scurt: Rowenta RR8595WH X-Plorer S75s+ Animal & Allergy

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de navigare cu laser si camera
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • 4 nivele de reglare a presiunii apei si 4 moduri de aspirare
  • Functie de autogolire

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *