amXea E37 este un robot de aspirare foarte accesibil ca pret, dar care reuseste sa mentina eficient curatenia in locuinta fiind prevazut cu functii inteligente. Daca este o optiune inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aspiratorul robot amXea E37 poate face fata cu succes atat murdariei de pe podelele dure, cat si de pe suprafata covoarelor si mochetelor, captand eficient murdaria. Dispune atat de functia de aspirare, cat si de spalare, insa de mentionat ar fi faptul ca mopul va fi utilizat doar pe suprafata podelelor dure. Ofera o putere de aspirare buna, iar datorita sistemul de navigare ce utilizeaza senzor giroscopic, realizeaza harta casei si optimizeaza traseele de aspirare. Astfel, va naviga sistematic prin locuinta, urmand trasee in forma de zig-zag, inainte si inapoi.

Datorita functiei smart si a tehnologiei Wi-fi, puteti controla aparatul direct de pe telefonul mobil. Astfel, pe telefon va fi generata harta casei si veti putea monitoriza activitatea aparatului. Insa, harta este generata la fiecare program de curatare si nu poate fi salvata, precum nu se pot delimita nici anumie suprafete.

Aparatul dispune de sistem de curatare in trei pasi ce foloseste doua perii laterale, o perie centrala multi-suprafete si o putere de aspirare buna pentru o curatare rapida si eficienta. Periile laterale au rolul de a aduna murdaria si de a o directia cu miscari circulare din zone greu accesibile cum ar fi colturile camerei si de-al lungul peretilor, iar peria centrala formata din trei perii si lamele de cauciuc cu design de tip V contribuie la cresterea eficientei procesului de curatare, timp in care este potrivita pentru mai multe tipuri de suprafete.

Aspirator robot amXea E37 Negru pareri

Asa cum spuneam anterior, acest robot integreaza si functia de spalare, insa este de mentionat faptul ca pentru aceasta sunt necesare accesorii pentru stergerea pardoselilor, rezervor pentru apa si laveta din microfibra, ce trebuie cumparate separat.

Recipientul de praf prezinta o capacitate de 600 de ml, suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti activitatea aparatului pentru a il goli, decat la final. Mai mult decat atat, dubla filtrare a aerului prin filtrul primar si HEPA asigura un aer mai curat in locuinta retinand particule foarte mici de alergeni, spori, praf, polen etc.

amXea E37 integreaza multiple moduri de curatare si anume: Auto, Edge, Spot, Single Room, Turbo Mode+ si functie de programare. Cu modul de curatare auto, robotul planifica si executa curatarea casei prin realizarea de miscari in linie dreapta, inainte si inapoi. Este, practic, modul standard, cel mai frecvent folosit pentru curatarea zilnica.

Modul de curatare single room este utilizat pentru curatarea unei singure camere din locuinta. Modul curatare Spot implica aspirarea amanuntita a anumitor zona cu diametrul mic. Modul de curatare Edge este indicat pentru curatarea zonelor mai dificile, robotul aspirand marginile obiectelor fixe, precum dulapturi si alte piese de mobilier, colturile camerelor si zonele de-a lungul peretilor. Max mode asigura o curatare mai profunda, robotul sporind puterea de aspirare.

Senzorii anti-coliziune impiedica interactiunea robotului cu obstacolele din locuinta. Bara frontala este echipata cu o banda moale din cauciuc protejand astfel mobilierul si peretii impotriva zgarieturilor. In plus, senzorii anti-cadere previn caderea robotului de pe trepte sau margini. Trebuie mentionat si un aspect important: suprafetele inchise la culoare, negre sau covoarele cu modele inchise la culoare ar putea fi ocolite de robot fiindca senzorii anti-cadere ii vor percepe ca fiind goluri in pardoseala.

Robotul este dotat cu o roata frontala rotativa si doua roti mari din cauciuc, reglabile, ce pot trece peste praguri cu inaltime de pana la 1.5 cm.

In plus, exista posibilitatea reglarii si puterii de aspirare si anume: Turbo – nivel maxim de aspirare, Standard – modul implicit si Energy-saving – nivel redus.

Bateria reincarcabila cu capacitatea de 2500 mAh ofera o autonomie de 90-100 de minute, depinzand de modul de aspirare utilizat, putand astfel acoperi o suprafata cuprinsa intre 100-200 mp.

Dimensiunile produsului sunt de 33 cm diametru si 7.4 cm inaltime, avand o greutate de 3 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

amXea E37 este o varianta interesanta de aspirator robot pentru un buget redus care ar putea sa va surprinda in mod placut. Reuseste sa aspire eficient atat podelele dure, cat si covoarele, trece cu succes peste pragurile mici din locuinta si elimina foarte bine murdaria. Este usor de controlat atat prin intermediul telefonului mobil, cat si prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet si poate fi o solutie eficienta pentru mentinerea curateniei in locuinta mai usor. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos.

Review pe scurt: amXea E37 Negru

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Multiple moduri de aspirare
  • 3 nivele de putere
  • Aspirare si spalare
  • Wi-fi si functie smart

Contra

  • Nu memoreaza harti

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *