0
(0)

Tesla TSL-VC-AI300PLUS este un aspirator robot prevazut cu functii inteligente ce imbina caracteristici de ultima generatie oferind curatenie eficienta fara efort. Poate fi o solutie foarte practica pentru mentinerea curateniei in locuinta, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aspiratorul robot Tesla TSL-VC-AI300PLUS se distinge prin design-ul elegant si constructia solida. Beneficiaza de o carcasa moderna si compacta, ce ascunde tehnologii avansate, calitatea materialelor utilizate garantand durabilitate si rezistenta la uzura.

Una dintre caracteristicile de baza ale acestui model face referire la tehnologia laser de scanare a mediului inconjurator. Cu ajutorul unui senzor laser de inalta precizie, robotul poate cartografia foarte bine interiorul locuintei, identificand obstacolele si planificand rutele de curatare in cel mai eficient mod.

Mai mult decat atat, aparatul integreaza filtru HEPA H12 de inalta eficienta ce retine foarte bine particulele fine de praf, alegeni si alte impuritati din aer, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos in locuinta. Avantajul acestuia este acela de a putea fi detasat si spalat pentru a fi refolosit.

Controlul aspiratorului nu a fost niciodata mai usor si mai convenabil. Gratie conectivitatii Wi-fi, utilizatorii pot gestiona si monitoriza aparatul de la distanta, folosind aplicatia mobila. Aceasta caracteristica ofera flexibilitate si confort sporit in gestionarea curateniei.

Dar Tesla TSL-VC-AI300PLUS nu se limiteaza doar la aspirarea locuintei. Acesta poate spala foarte bine podelele dure, avand functionalitate 2 in 1. In acest fel, economisiti timp si efort, asigurand rezultate bune intr-un singur pas.

Aparatul este echipat si cu senzori avansati anti-coliziune si anti-cadere. Astfel, va detecta obiectele din calea sa si va naviga in jurul lor fara sa loveasca. Mai mult decat atat, va preveni si caderea accidentala de la inaltime, cum ar fi pe scari.

Folosind aplicatia mobila puteti crea foarte usor pereti virtuali peste care robotul nu va trece. In acest fel, aveti posibilitatea de a proteja zone sensibile sau pentru limita accesul in camerele care nu au nevoie de aspirare.

Cu o capacitate de colectare de 2.24 litri, aspiratorul Tesla poate gestiona foarte bine chiar si spatii mai mari. Mai mult decat atat, autonomia aparatului poate ajunge pana la 100 de minute.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Tesla TSL-VC-AI300PLUS este un robot de aspirare care constituie o solutie eficienta si inteligenta pentru gestionarea curateniei in locuinta. Cu tehnologii avansate precum scanarea laser, filtru HEPA, conectivitate Wi-fi si functii 2-in-1 de aspirare si spalare, acest aspirator reuseste sa asigure rezultate foarte bune intr-un mod convenabil si fara efort pentru utilizator. In plus, raportul calitate/pret pe care il ofera este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Tesla TSL-VC-AI300PLUS

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tehnologie laser pentru scanarea locuintei
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Aspirare si spalare
  • Autonomie generoasa

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *