0
(0)

Tesla RoboStar T60 este un model de aspirator robot foarte accesibil ca pret, ce include trei programe de curatare si navigare giroscopica. Despre toate acestea, dar si alte informatii utile vom discuta pe larg in cadrul  materialului pe care l-am pregatit.

Aspiratorul robot Tesla RoboStar T60 a fost creat pentru a va ajuta sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Se descurca eficient atat pe suprafata podelelor dure, cat si pe suprafata covoarelor. Acesta are la baza sistem de navigatie giroscopica ce creeaza harta spatiului astfel incat aparatul sa se orienteze bine si sa poata optimiza traseel de aspirare.

Totodata, este dotat cu sistem de perii antistatice, amplasat inteligent astfel incat sa poata curata si zone mai dificile precum si de-a lungul peretilor, in colturile greu accesibile si asa mai departe.  Dispune de sistem modern de filtrare tripla, ce include o plasa de filtru primara, un burete de filtare si filtru HEPA. Murdaria este captata foarte bine, iar rezervorul cu o capacitate generoasa de 450 de ml va asigura o curatare eficienta fara sa fie nevoie sa intrerupeti activitatea pentru a il goli. In acelasi timp, reuseste sa si spele podelele dure, iar in acest sens, este prevazut cu rezervor pentru apa si laveta de curatare.

Filtrul HEPA are capacitatea de a capta in proportie de 99.95%  chiar si cele mai fine particule de acarieni, spori, alergeni si asa mai departe. Aerul eliberat ulterior va fi curatat, fiind o solutie optima si pentru cei care se confrunta cu diferite alergii.

Aparatul este prevazut cu acumulator de 2600 mAh ce are o capacitate mare utilizand celulele de baterii de la producatori renumiti. Astfel, nu necesita formatare si include protectie speciala care, atunci cand este incarcata, nu mai furnizeaza energie, prevenind supraincarcarea bateriei. In plus, autonomia pe care o ofera ajunge la 110 minute.

Acesta are la baza trei programe de curatare pe care le veti utiliza in functie de nevoi: automat, circular si programat. Astfel, reuseste sa aspire eficient orice tip de spatii si sa indeparteze chiar si parul de la animalele de companie. Mai mult decat atat, modul MAX asigura o putere de aspirare si mai mare pentru o curatare profunda a covoarelor.

Pachetul include robotul, bateria Li-Ion, baza de incarcare, adaptorul, rezervorul pentru murdarie, rezervorul pentru apa, telecomanda, laveta de rezerva, filtrul HEPA de rezerva, doua periute laterale de rezerva, instrumente de curatare si instructiuni de utilizare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Tesla RoboStar T60 este un robot de aspirare rezonabil ca pret, dar care poate fi o alternativa ce merita luata in calcul pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Se orienteaza destul de bine in spatiu, elimina eficient murdaria din covoare, precum si de pe podelele dure si este usor de setat. In principiu, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesla RoboStar T60

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtrare tripla
  • 3 programe de curatare: automat, circular si programat
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *