0
(0)

Karcher RCV 5 *EU este un robot de aspirare prevazut cu Wi-fi si alte functii moderne, ce optimizeaza activitatea aparatului pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Dar pentru inceput, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Robotul de aspirare Karcher RCV 5 *EU poate aspira si spala podeaua, oferind un mod de functionare independent. Aspira foarte bine atat podele dure, cat si covoare sau mochete, in timp ce functia de spalare este destinata exclusiv podelelor dure – gresie, parchet, marmura si asa mai departe. Murdaria uscata este directionata in recipientul de deseruri integrat cu ajutorul periei rotative, periei laterale pentru margini si colturi si ventilatorului.

Robot aspirare Karcher RCV 5 Eu pareri

Senzorul cu ultrasunete detecteaza covoarele care vor fi foarte bine curatate folosind functia Auto Boost ce creste puterea de aspirare. Atunci cand foloseste mopul pentru lustruirea podelelor, aparatul va evita automat covoarele pe care le intalneste in cale.

Datorita tehnologiei Wi-fi si a aplicatiei mobile, puteti vizualiza harta casei. Cu ajutorul tehnologiei LiAR, aparatul scaneaza locuinta si realizeaza harta acesteia, pentru crearea celor mai bune tasee. Mai mult decat atat, sistemul dual-laser cu camera, face ca robotul sa nu interactioneze cu obstacole precum cabluri, sosete, incaltaminte si asa mai departe. In plus, senzorii suplimentari previne caderea aparatul, cum ar fi, pe scari.

Pentru functia de spalare, robotul foloseste o carpa din microfibra, iar inainte de a activa funcita, va trebui sa umpleti rezervorul cu apa curata. Este important de mentionat faptul ca aparatul poate fi folosit doar pentru aspirare, doar pentru spalare sau combinat.

In acelasi timp, ofera si o autonomie foarte buna, de 120 de minute, putand acoperi cu o singura incarcare completa a bateriei, o suprafata generoasa.

 Karcher RCV 5 EU review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Karcher RCV 5 *EU este un robot de aspirare prevazut cu functii si tehnologii moderne ce poate asigura o buna aspirare si spalare intregii locuinte. Se descurca de minune atat pe partea de aspirare, cat si pe cea de spalare, iar faptul ca detecteaza automat covoare, reprezinta un mare avantaj. Este foarte usor de controlat chiar si prin intermediul aplicatiei mobile pe care o consider intotdeauna binevenita. In plus, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Karcher RCV 5 *EU

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Putere de aspirare bune
  • Aspirare si spalare
  • Detectare automata a covoarelor
  • Auto Boost

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *