Robot aspirare Karcher RCV 3 *EU WiFi Review si Pareri pertinente

Karcher RCV 3 *EU WiFi este un robot de aspirare foarte practic si util cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia in locuinta mult mai usor. Include functii moderne care il vor ajuta sa se orienteze mai bine in spatiu si sa realizeze cele mai bune trasee de aspirare. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Karcher RCV 3 *EU WiFi curata sistematic si eficient atat podele dure, cat si covoare ori mochete. Murdaria este captata in rezervoruls pecail incorporat, prin intermediul periei rotative, a periei laterale pentru margini si ventilatorului.

Aparatul include si functia de mop, care poate fi utilizata exclusiv pe suprafata podelelor dure. Totodata, robotul este prevazut cu sistem de navigatie LiDar rcare va realiza harta casei si va reusi sa optimizeze astfel traseele pe care le are de parcurs pentru a acoperi intreaga suprafata a locuintei. Mai mult decat atat, beneficiind si de functia Wi-fi, priin intermediul aplicatiei mobile aveti posibilitatea de a monitoriza activitatea aparatului si de a realiza setarile dorite. Astfel, fie ca va aflati sau nu la domiciliu in momentul in care aparatul isi face treaba, aplicatia va va permite sa fiti la curent cu activitatea aparatului, ba chiar sa verificati starea consumabilelor pentru a sti cand trebuie inlocuite.

Robot aspirare Karcher RCV 3 EU WiFi pareri

Senzorii anti-coliziune previn interactiunea aparatului cu obstacolele din locuinta, in timp ce senzorii anti-cadere previn cadearea in gol a aparatului de la distanta.

De asemenea, acest model ofera si o autonomie buna,  de 120 de minute, ceea ce va va permite sa aspirati fara intrerupere suprafata generoasa a unei locuinte.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Karcher RCV 3 *EU WiFi este un robot de aspirare care se descurca eficient adaptandu-se nevoilor utilizatorilor. Ofera o putere buna de aspirare, este usor de controlat chiar si prin intermediul aplicatiei mobile, fiind o solutie eficient chiar si pentru cei care au copii mici sau animale de companie. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Karcher RCV 3 *EU WiFi

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie Wi-fi
  • Functie mop
  • Autonomie de 120 de minute
  • Aspirare eficienta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.