0
(0)

iRobot Roomba 896 este un model de robot de aspirare despre care am ales sa dicutam astazi si care mi-a placut inca de la prima interactiune. De ce? Este simplu! Ofera o putere de aspirare foarte buna, in timp ce tehnologiile performante ii sporesc eficienta, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuarea acestui material.

Robotul de aspirare iRobot Roomba 896 reuseste sa aspire eficient toate tipurile de suprafete dure, precum si mochete sau chiar covoare cu peri scurti. Peria laterala are rolul de a curata murdaria eficent din zone greu accesibile cum ar fi colturile peretilor, de-a lungul mobilei si asa mai departe, in timp ce extractoarele duble din cauciuc capteaza eficient murdaria de pe toate tipurile de suprafete. Murdaria este colectata intr-un recipient foarte usor de detasat. In plus, poate functiona chiar si cand nu este supravegheat sau cand nu suntem prezenti la domiciliu, fiindca datorita senzorilor speciali nu va interactiona cu obstacolele si  nici nu va pica de la inaltime, iar mai mult decat atat, sistmeul special nu va permite incurarea aparatului in franjurii covorului. Autonomia mare permite acestuia sa acopere cu succes o suprafata de pana la 100 mp.

Programul Spot presupune curatarea locala astfel incat sa aspirati doar o anumita suprafata. Totodata, functia perete virtual presupune crearea unei bariere invizibile ce nu va permite robotului sa treaca peste. Poate fi activata in momentul in care doriti ca aparatul sa nu ajunga intr-o anumita incapere sau pe o anumita suprafata. In plus, poate fi programat pentru a aspira zilnic sau intr-o anumita zi la ora dorita.

Mai mult decat atat, aparatul poate fi controlat de pe smartphone prin intermediul aplicatiei mobile gratie tehnologiei Wi-fi. Astfel, il puteti porni chiar si atunci cand va aflati in oras sau la serviciu. La finalul aspirarii, aparatul se retrage singur la statia de andocare. Il puteti urmari constant de pe telefonul mobilei si puteti verifica stadiul in care se afla, daca inca aspira sau a terminat treaba, traseul parcurs in locuinta, avertizeaza momentul in care recipientul de praf trebuie golit sau periile curatate etc.

Beneficiaza de un sistem de filtrare performant ce reuseste sa capteze pana la 99% din praf, acarieni si alergeni, aerul eliberat fiind mult mai curat.

iRobot Roomba 896 presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 58 dB. Dimensiunile acestuia sunt de 33.5 cm latime si 9.2 cm inaltime, avand o greutate de 3.8 kg.

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba 896 poate fi o alegere foarte buna in materie de roboti de aspirare care, personal, mi-a placut foarte mult. Aspira excelent parchetul, gresia, covoarele, traseul parcurs fiind gandit in asa fel incat sa nu omita nicio suprafata. In plus, pe telefon il pot monitoriza oricand astfel incat sa stiu ce camere a aspirat si unde nu a ajuns inca. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba 896

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Tehnologie Wi-fi
  • Program Spot, Functia perete virtual, timer
  • Senzori avansati

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *