0
(0)

Sunteti in cautarea unui ajutor pentru a mentine curatenia mai usor? Robotul de aspirare Inomi SE8 este un model foarte rezonabil ca pret, ce poate acoperi suprafete generoase, pastrand curatenia in locuinta fara efort. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile necesare.

Robotul de aspirare Inomi SE8 prezinta o putere de aspirare de 2200 Pa putand capta eficient murdaria atat de pe suprafata podelelor dure, cat si de pe covoare, mochete si asa mai departe. Totodata, tehnologia integrata permite robotului sa curete suprafetele in forma de Z, acoperind eficient zona, iar astfel, evita si curatarea dubla ori omiterea anumitor zone.

Aparatul include doua perii laterale si o perie cu rola reusind sa capteze eficient murdaria pe de orice suprafata, dar si din zone dificile precum de-a lungul mobilei, peretilor sau din colturi. Mai mult decat atat, datorita design-ului subtire, puteti patrunde cu usurinta si in locuri greu accesibile, inclusiv sub mobila, acolo unde este posibil.

O alta caracteristica interesanta este cea de control al telefonul mobilind folosind aplicatia INOMI. Trebuie doar sa va conectati la wireless, dupa care va fi foarte usor sa controlati dispozitivul de la distanta.

Totodata, ofera o autonomie de pana la 120 de minute, ceea ce inseamna ca poate acoperi fara probleme o suprafata de pana la 180 mp. Un alt aspect important de stiut este faptul ca robotul poate fi folosit si pe post de mop. Cu functia de spalare, poate curata eficient podelele dure. In plus, dupa ce isi termina treaba, se intoarce automat la statia de incarcare.

Datorita senzorilor anti-cadere implementati, nu exista riscul ca robotul sa cada de la inaltime. Mai mult decat atat, gratie senzorilor anti-coliziune, va ocoli obstacolele ce ii vor aparea in cale.

Robotul vine la pachet cu statie de andocare, cutie de praf cu capacitatea de 500 ml, rezervor de apa cu capacitatea de 300 ml, patru perii laterale, perie cu role, doua filtre HEPA, doua curpe de sters, o perie de curatare, telecomanda, doua baterii AAA, o banda magnetica de doi metri si manual de instructiuni. Banda magnetica creeaza bariere virtuale, peste care robotul nu va trece, fiind excelenta in locurile unde nu doriti sa ajunga.

Dimensiunile aparatului sunt de 32.5 cm dimaetru si 7.02 cm inaltime, avand o greutate de 2.35 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Inomi SE8 este o varianta de robot de aspirare ieftina, dar eficienta, care va poate mentine usor curatenia in locuinta. Aspira eficient, este usor de controlat prin intermediul aplciatiei si este practic si in spatii mai mari. Poate fi o alegere inspirata, al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Inomi SE8

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie de spalare
  • Autonomie mare
  • Wi-fi

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *