Reduceri magazine consacrate:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner este un robot de aspirare 2 in 1 care include atat functia de aspirare, cat si cea de spalare. Poate fi folosit, cu alte cuvinte, si pe post de mop pentru mentinerea curata a podelelor. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in materialul pe care l-am pregatit.

Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner un robot de aspirare 2 in 1 ieftin

Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner este un model foarte accesibil ca pret, dar cu care va puteti face treaba eficient. Prezinta o putere de aspirare de 2200 Pa si poate face fata cu succes pentru a colecta murdaria atat de pe podelele dure, cat si de pe covoare. Include un recipient de murdarie cu capacitatea de 0.5 litri, suficient de mare incat sa nu fie necesar sa intrerupeti activitatea pentru a il goli. O puteti face dupa fiecare aspirare.

In acelasi timp, functia mop poate fi folosita exclusiv pentru curatarea podelelor dure.

Aparatul include senzori precum cel anti-cadere ce impiedica caderea in gol de la distanta, dar si senzori anti-coliziune care previne interactionarea cu obstacolele din jur inclusiv mobila sau pereti. De asemenea, acesta poate trece si peste obstacole sau praguri cu inaltimea de pana la 2 cm.

In partea de jos, include doua perii  laterale si una principala care acapareaza murdaria si din zone mai dificile. Periile laterale pot curata murdaria inclusiv din colturi peretilor sau de-a lungul peretilor si mobilei.

Mai mult decat atat, robotul in discutie ofera o autonomie de 120 de minute. Aceasta este suficienta de mare incat sa acopere fara probleme suprafata unui apartament sau chiar a unei case. La finalul sesiunii de aspirare sau cand bateria se descarca, robotul se retrage automat la statia de andocare.

Acesta include filtru HEPA care retine particulele de praf si alergenii. Astfel, aerul eliberat ulterior, va fi mai curat.

La prima pornire a robotului, acesta va trebui sa isi contureze harta casei. Are la baza sistem de navigare prin giroscop care va scana locuinta pentru optimizarea traseelor de aspirare. Ulterior, va recunoaste locuinta pentru o aspirare optima a intregii suprafete, acolo unde ii este permis.

Dimensiunile robotului sunt de 32.5 cm diametru si 7.02 cm inaltime, avand o greutate de 2.36 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner este un model foarte accesibil ca pret, prevazut cu functia de mop. As putea spune ca este o alternativa interesanta si pentru cei cu un buget mai mic fiindca ajuta foarte mult la mentinerea curateniei mai usor in locuinta. Este usor de setat, aspira eficient podelele si asigura un mod de operare silentios. In plus, raportul calitae/pret este unul foarte avantajos.

V-a fost de ajutor acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Medie note 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Recenzii pe scurt: Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirare buna
  • Functie de spalare
  • Navigare giroscopica
  • Senzori anticadere si anticoliziune

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *