ILIFE A4s este un model de robot de aspirare foarte accesibil ca pret, care desi nu dispune de cele mai avansate functii si tehnologii, totusi, va reusi sa ofere ajutorul de care aveti nevoie in mentinerea curateniei in locuinta. Este usor de folosit si poate fi o alternativa si pentru cei cu un buget mai restrans.

Din punct de vedere al design-ului, discutam despre un aparat compact, cu diametrul de 31 cm si o inatliem de 7.6 cm, ceea ce inseamna ca poate patrunde si in zonele mai greu accesibil, inclusiv sub mobilier. Carcasa este de culoare argintie, dispune ed un design buton Auto pentru a incepe curatarea de sus. Barele din fata adapostesc senzorii cu infrarosu, iar la celelalt capat se afla recipientul unde este colectata murdaria si care ofera o capacitate generoasa de 450 ml.

In partea de jos, ILIFE A4s este prevazut cu doua perii rotative si o perie principala care vor capta eficient murdaria. De asemenea, aparatul dispune de senzori anti-cadere care nu vor permite acestuia sa cada de pe scari si nu numai. In cutie, veti primi si accesorii de schimb, statie de incarcare si telecomanda.

iLIFE A4S periiiLIFE A4S telecomanda

Practic, telecomanda este singura modalitate prin care puteti programa aparatul sa inceapa curatenia, putand comuta modurile de functionare. Dispune de trei butoane directionale: inainte, inapoi, respectiv dreapta. De asemenea, butonul max este util in momentul in care robotul ajunge pe suprafata covoarelor, iar aici este  nevoie de o curatare mai profunda. In centru, se afla butonul Blue Clean care va fi accesat pentru inceperea curataniei. Butoanele plan si ceas permit programarea curateniei si setarea orei. In sfarsit, exista si butoane pentru curatarea locurile, marginilor, de-a lungul peretilor si a camerelor mici.

In ceea ce priveste performantele la aspirare, lucrurile stau in felul urmator: daca nu selectati un anumit mod de curatare, atunci intreg traseul se va realiza random, insa important este ca reuseste sa acopere suprafata dorita, indiferent de traiectoria realizata. De asemenea, trebuie stiut faptul ca robotul reuseste sa curete diverse tipuri de podea, de la parchet, pana la covoare, gresie si nu numai. Nu a avut nevoie de interventia mea pe perioada testelor, pentru ca s-a descurcat fara probleme, a trecut praguri si asa mai departe. Intr-adevar, nici pragurile, nici covoarele nu sunt foarte inalte. Totusi, compania ne atentioneaza la fapul ca este posibil ca robotul sa nu fie eficient pentru podelele foarte inchise la culoare. Insa, aceasta este de regula o problema comuna, iar explica consta in senzorii anticadere care identifica podelele inchise la culoare sau chiar negre, drept goluri si previn rasturnarea aparatului. In plus, la finalul fiecarei sesiune de aspirare, aparatul se intoarce singur la statia de andocare.

Indeparteaza eficient praful, murdaria, resturile si chiar parul de la animalele de companie, problema cu care ma confrunt periodic pentru ca detin animale in apartament. Asa cum spuneam si mai devreme, cosul in care este colectata toata murdaria este suficient de mare si nu va necesita intreruperea curateniei pentru a il goli. Este suficient sa faceti acest lucru dupa terminarea aspirarii intregii locuinte.

Referitor la autonomia aparatului, putem spune ca sta foarte bine si la acest capitol, intrucat folosit pe modul mixt, acesta ajunge la u durata de aproximativ 120 de minute. In plus, nu este un aparat zgomotos, avand in vedere ca inregistreaza cel mult 65 dB.

Pachetul contine robotul, statia de andocare, incarcatorul de priza periuta de curatare, telecomanda, filtru si doua perii de rezerva.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, ILIFE A4s este un model destul de simplu din perspectiva dotarilor si tehnologiilor, insa isi face treaba neasteptat de bine. In linii mari, pot spune ca aspire destul de bine diverse tipuri de resturi, patrunde si in zone mai greu accesibile si poate aspira inclusiv covoare, insa nu foarte pufoase. Daca ma intrebati pe mine, acesta poate fi varianta optima pentru cei cu un buget mai mic, dar care isi doresc un ajutor in locuinta. Totodata, dupa parerea mea, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: ILIFE A4s

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

8.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspira eficient orice fel de suprafata
  • Diverse moduri de operare
  • Senzori anticadere
  • Recipient incapator

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.