Roborock S7 MaxV+ este un robot modern ce integreaza atat functia de aspirare, cat si cea de spalare, asigurand astfel o curatare completa a tuturor tipurilor de podele. Este o solutie inteligenta pentru mentinerea mai usoara a curateniei in casa, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Roborock S7 MaxV+ este o adevarata inovatie in domeniu, facand fata cu succes tuturor tipurilor de podele, timp in care este prevazut cu o putere de aspirare de pana la 5200 Pa. Acesta are la baza sistem structurat 3D cu ajutorul caruia poate evita obstacolele mai usor, in timp ce unitatea de procesare neuronala ofera o multitudine de posibilitati de curatare. Gratie sistemelor inteligente, robotul poate ocoli obiecte de pana la 5 cm latime si 3 cm inaltime. Precizia cu care poate recunoaste obiecte poate varia in functie de factorii de mediu.

Sistemul de cartografiere 3D cu datele LiDAR permite realizarea unei harti foarte precise a casei. Poate scana mai multe etaje ale locuintei si memora hartile respective. In plus, datorita functiei Wi-fi, puteti controla aparatul direct de pe telefonul mobil si ii veti putea urmari activitatea, verifica hartile sau starea consumabilelor.

Datorita sistemului de curatare inteligenta, aparatul isi va adapta activitatea in functie de tipul camerei. Astfel, puterea de aspirare si intensitatea spalarii sunt reglate in functie de necesitate.

Tehnologia vibratiilor sonice ce genereaza panala 3000 de vibratii pe minut ajuta la optimizarea activitatii mopului sonic pentru a curatare mai bine si in profunzime murdaria. Mai mult decat atat, pentru ca functia mop poate fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure, in momentul in care robotul intampina un covor, acesta isi va ridica automat mopul pentru a aspira corovul fara a intrerupe curatenia.

O alta tehnologia ingenioasa a acestui dispozitiv se refera la cea de auto-golire ce consta in existenta unui cos la nivelul doc-ului care va aspira murdaria din recipientul robotului dupa fiecare curatare. Astfel, nu veti mai intra in contact cu praful si murdaria dupa fiecare aspirare, iar cosul respectiv trebuie golit destul de rar, mult mai igienic, sacul fiind usor de scos si de inlocuit.

Rezervorul integrat la nivelul aparatului unde este colectata murdaria ofera o capcaitate de 400 de ml, in timp ce recipientul de apa o capacitate de 200 de ml.

In acelasi timp, ofera si o autonomie foarte buna care ajunge la 180 de minute, ceea ce inseamna ca poate aspira cu o singura incarcare chiar si suprafata unei locuinte mai spatioase.

Dimensiunile robotului in discutie sunt de 35 cm diametru si 9.65 cm inaltime, avand o greutate de 10.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Roborock S7 MaxV+ este un model de ultima generatie dotat cu functii si senzori inteligenti care optimizeaza activitatea dispozitivului pentru o curatare mai eficienta a locuintei. Puterea de aspirare a aparatului este imbunatatita, iar acest lucru se poate observa mai ales pe suprafata covoarelor fiindca indeparteaza murdaria mai usor. Sistemul de navigatie este unul foarte bine conceput robotul orientandu-se bine in spatiu, iar faptul ca poate memora mai multe nivele ale locuintei reprezinta un avantaj important. In plus, consider ca raportul calitate/pret este foarte bun.

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Statie inteligenta de golire automata
  • Senzori avansati
  • Sonic Vibration Mopping
  • Setare volum apa

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *